Παρασκευή , 29/03/2024

Ένα πολύ όμορφο πάρτι για μικρούς και μεγάλους στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη «Ρεβιθοκοντούλης» στο Sunny Sports Club στην Νέα Ερυθραία – Το LABEL NEWS ήταν εκεί (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Αργυρώ Αρβανίτη

Σε έναν εκπληκτικό χώρο που θύμιζε παραμυθένιος στο Sunny Sports Club στην Νέα Ερυθραία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη με την αίθουσα να έχει αστράψει στην κυριολεξία από τα πολλά χαμόγελά των μικρών φίλων και θαυμαστών των βιβλίων της αγαπημένης συγγραφέα.

Η ίδια είχε προσέξει κάθε λεπτομέρεια από το υπέροχο πρωινό Κυριακής που είχε ετοιμάσει για μικρούς και μεγάλους καθώς δεν είχε παραλείψει τίποτα, φέρνοντας στην υπέροχα διαμορφωμένη αίθουσα ψυχαγωγούς αλλά και τραγουδοποιούς οι οποίοι μέσα από τις όμορφες μελωδικές τους ερμηνείας ξεσήκωσαν και έδωσαν χαρά και γέλια σε παιδιά και γονείς που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση.

Η λαμπερή Μαρίνα Γιώτη έδειχνε αρκετά ενθουσιασμένη και συγκινημένη για την επιτυχία της, καθώς ανταμείφτηκε από το πλήθος κόσμου που βρισκόταν πλάι της για να την στηρίξουν αγοράζοντας το τελευταίο της παιδικό βιβλίο με τίτλο ‘’Ρεβυθοκοντούλης’’.

Η ίδια μίλησε στο labelnews για τον Ρεβυθοκοντούλη όπου είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς ‘’παραμύθι αλλιώς’’ και τόνισε πως είναι μια σειρά που εμπνέεται από τα κλασσικά παραμύθια με τα οποία τα παιδιά τα πάνε πάρα πολύ καλά.

Στην Σκουφοκοκκινίτσα πήρε την κλασσική ιστορία της κοκκινοσκουφίτσας και την ταύτισε με την ιστορία της σταχτοπούτας με το δυο φορές και ένα καιρό και τώρα με τον Ρεβυθοκοντούλη έχει την ιστορία του κοντορεβιθούλη. Κάθε παραμύθι της αγαπημένης συγγραφέα περνάει και ένα διαφορετικό μήνυμα, στην Σκουφοκκινίτσα αναφέρεται στον ρατσισμό και τον λύκο που πάντα είναι κακός , στη Σταχτοπούτα μιλάει για την δύναμη και την θέληση που κρύβει κάποιος μέσα του ενώ στο τελευταίο της παραμύθι που έγινε και  τον Ρεβυθοκοντούλη μιλάει για τον φόβο αλλά και το πως αντιμετωπίζετε.

Η ουσία είναι να δείξει στα παιδιά ότι κάποια πράγματα μπορούν να σταματήσουν να τα φοβούνται. Γενικότερα η σειρά παραμύθια αλλιώς καταφέρνει να βάλει τα παιδιά σε μια διαδικασία να ψάχνονται με όσα ακούνε και να ανακαλύπτουν μόνα τους την αλήθεια.

Κάθε συγγραφέας εμπνέετε από τα πράγματα που γίνονται τριγύρω και έτσι και η ίδια στην συγκεκριμένη σειρά εμπνεύστηκε από μια φράση που είχε πει η κόρη της όταν ήταν 5 χρονών και είδε για πρώτη φορά μια αλεπού στο δρόμο και της είπε: ‘’μαμά μια πονηρή αλεπού’’ βάζοντας στην σκέψη την συγγραφέα να αναρωτηθεί ‘’γιατί πονηρή αγάπη μου; είναι όλες οι αλεπούδες πονηρές;’’ έτσι  με αυτή την φράση της κόρης της ξεκίνησε να συζητάει και να βλέπει τις ταμπέλες που βάζουν όλοι στα κλασσικά παραμύθια και ήρθε η ιδέα της Σκουφοκκινίτσας.

Η ανταπόκριση από τον κόσμο τεράστια πράγμα που την γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό για τα βιβλία της τα οποία πάνε πάρα πολύ καλά καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν με τα βιβλία της. Ο Κώστας Κρομμύδας σύζυγος της Μαρίνας Γιώτη αλλά και επίσης συγγραφέας έδειχνε να απολαμβάνει την παιδική εκδήλωση που στήθηκε με τεράστια επιτυχία και δήλωσε πως η σύζυγος του έχει δουλέψει πολύ την ιστορία με το παιδικό βιβλίο και έχει αποκτήσει ένα μεγάλο κοινό το οποίο συνέχεια ανανεώνεται. Ενώ φάνηκε να είναι πολύ ικανοποιημένος από την  παρουσίαση η οποία ήταν πολύ καλά οργανωμένη τόνισε πως ήθελαν να κάνουν κάτι μεγάλο για τα παιδιά που θα παραβρίσκονταν εκεί, αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν πολύ χαρούμενοι και δύσκολα κρυβόταν αυτό.

Τέλος αναφέρθηκε για την σχέση αλληλοϋποστήριξης που υπάρχει αναμεσά τους λέγοντας πως είναι ένα ζευγάρι που νοιάζεται ο ένας τον άλλο και είναι όσο μπορεί κοντά ο ένας στον άλλο, καθώς έχουνε ο καθένας την δική του καριέρα και  δουλειά. Όμως παρόλα αυτά όταν μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλο το κάνει και αλληλοστηρίζονται με τεράστια επιτυχία χωρίς όμως να ξεχνάνε ποτέ την προσωπική πορεία που έχει ο καθένας αφού έχουν εντελώς διαφορετικές καριέρες.

Στο τέλος της παρουσίασης η Μαρίνα Γιώτη με ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο που δεν έφυγε καθόλου από πάνω της υπέγραψε το βιβλίο στους μικρούς θαυμαστές της ενώ έδειχνε να είναι πολύ θερμή στις φωτογραφίες που της ζητούσαν μικροί και μεγάλοι. Αυτό που έχουμε να ευχηθούμε εμείς είναι να έχει πολλές επιτυχίες πάντα και να συνεχίσει να προσφέρει τόσο ωραίες ιστορίες στο παιδικό βιβλίο.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …