Τρίτη , 23/10/2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η νέα καλλονή σύντροφος του Χρήστου Φερεντίνου – Μαζί σε θεατρική Παράσταση και η Selfie του ζευγαριού (AΠOKΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟ LABEL NEWS)

Ρεπορτάζ: Άκης Τσακίρης

Μετά τον χωρισμό του από την Σοφία Παυλίδου, ο διάσημος παρουσιαστής που απολαμβάνεις κάθε απόγευμα στον Alpha μέσα από το τηλεπαιχνίδι “Deal”, φαίνεται ότι γυρίζει σελίδα οριστικά στην προσωπική του ζωή, έχοντας βρει μάλιστα την νέα του σύντροφο.

Πολύ πρόσφατα, ο διάσημος παρουσιαστής, εθεάθη μαζί με την νέα του σύντροφο στην παράσταση “Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης” και οι υπόλοιποι θεατές, κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Η νέα του σύντροφος, μπορεί να μην ανήκει στον χώρο του θεάματος όπως ο παρουσιαστής, αλλά κάνει τον ίδιο να λάμπει σε κάθε του βήμα δίπλα της.

Σύμφωνα με τους τριγύρω θεατές, ο διάσημος παρουσιαστής δεν άφηνε στιγμή από τα μάτια του την νέα του σύντροφο, ενώ μάλιστα, κατά την διάρκεια του διαλείμματος της παράστασης, δεν δίστασαν να βγάλουν και μία selfie μαζί. Μία φωτογραφία που κράτησαν για τους εαυτούς τους, αφού δεν την είδαμε ποτέ να φιγουράρει στα social media του παρουσιαστή.

Δείτε επίσης

Πως να ενδυναμώσεις την πλάτη σου με τρεις απλές ασκήσεις για να αποφύγεις τους πόνους στην μέση και την καμπούρα (VIDEO)

Ο Personal Trainer Μάνος Βροντζάκης μας δείχνει πως μόνο με 3 θαυματουργές ασκήσεις ενδυναμώνουμε την …