Τρίτη , 22/01/2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο Epsilon η Ιωάννα Λίλη με δική της εκπομπή και όχι στην θέση του Φουρθιώτη – Ποιος θα πάρει την θέση του Μένιου στον Τηλεοπτικό Σταθμό – Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Οι αλλαγές στο Epsilon είναι ραγδαίες και με γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ιωάννα Λίλη και ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι συμπαρουσιαστές στην θέση του Μένιου Φουρθιώτη που τελειώνει τον Ιούνιο με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη και έρχεται αποκλειστικά στο Label News. Κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν θα ανήκει πλέον στο Epsilon την νέα σεζόν. Την θέση του θα πάρει ο Νίκος Κοκλώνης που θα παρουσιάζει στην θέση του «Αποκαλυπτικά», lifestyle εκπομπή μονός του χωρίς την Ιωάννα.

Μάλιστα ο Κοκλώνης θα παρουσιάζει στο Epsilon και το Celebrity Travel που φέτος προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και πέρυσι στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Λίλη λοιπόν έχει συμφωνήσει με το Epsilon και θα την δούμε από Σεπτέμβρη ξανά στην τηλεόραση, όχι όμως στην θέση του Φουρθιώτη μαζί με τον Κοκλώνη όπως γράφτηκε. Η όμορφη παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη θα έχει δική της εκπομπή, χωρίς συμπαρουσιαστή.

Η όμορφη παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη θα έχει δική της εκπομπή, χωρίς συμπαρουσιαστή.

Να θυμίσουμε πώς η Ιωάννα Λίλη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη καθώς ο σύζυγος της Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πολύ καλός φίλος με τον επιχειρηματία και Πρόεδρο του ΠΑΟΚ και μάλιστα η αδελφή της Λίλη είναι υπεύθυνη στις δημόσιες σχέσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συνοψίζοντας, ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει την εκπομπή του Φουρθιώτη στην θέση της εκπομπής Αποκαλυπτικά που είναι πολύ πιθανόν να «τρέξει» και το καλοκαίρι και η Ιωάννα Λίλη κάνει δική της εκπομπή από τον Σεπτέμβρη στο Epsilon.

Δείτε επίσης

«Ο βουλευτής με την Porsche», Δημήτρης Καβαδέλλας, σκηνοθετεί δική του κινηματογραφική ταινία για το φεστιβάλ Βενετίας!

Ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, κ. Δημήτρης Καβαδέλλας έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με διάφορα ευτράπελα …