Τετάρτη , 17/10/2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – O κολλητός φίλος της 19χρονης στην Λέσβο αποκαλύπτει στο LABEL NEWS: «Ξαφνικά άρχισε να μας μιλάει για μεγάλη ζωή, κάποιος της φούσκωσε τα μυαλά – Από το καλοκαίρι και μετά μιλήσαμε μια φορά, μου είπε ότι ήταν στην Αθήνα και ότι βγάζει καλά λεφτά»

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Αίσθηση και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η υπόθεση του 19 κοριτσιού που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαϊνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η σύλληψή της έχει προκαλέσει σάλο στα διεθνή ΜΜΕ, ενώ πλέον η νεαρή κοπέλα κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη.

O πατέρας της 19χρονης είναι συγκλονισμένος από την είδηση βόμβα που πληροφορήθηκε και προσπαθεί μέσα από τα κομμάτια του να βρει τρόπο για να γλιτώσει το παιδί του από τα πλοκάμια της μαφίας στα οποία φέρεται να έχει μπλέξει η 19χρονη.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της πιστεύει πως η κόρη του είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών, και να μη γνώριζε τίποτα από αυτά που κουβαλούσε επάνω της.

Στο Label News.gr μιλάει αποκλειστικά ο κολλητός φίλος της κοπέλας και αποκαλύπτει:

«Κάναμε κολλητή παρέα εδώ και περίπου 2 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, έξυπνος και με πείσμα. Δούλευε σε βενζινάδικο. Από την Άνοιξη και μετά είδα μια αλλαγή στην συμπεριφορά της. Ξαφνικά μας μιλούσε για μεγάλη ζωή, χρήμα και δόξα. Ήταν σαν κάποιος να της φούσκωσε τα μυαλά.»

Ξαφνικά από το τέλος του καλοκαιριού χάσαμε τα ίχνη της. Ήξερα ότι θα πήγαινε για σπουδές στην Καλαμάτα. Τελικά έμαθα ότι έφυγε από το νησί στις 31 Αυγούστου.

Από τότε μιλήσαμε ελάχιστες φορές. Σε μια σπάνια επικοινωνία που είχαμε μου μετέφερε ότι ζει στην Αθήνα, ότι είναι καλά επαγγελματικά και ότι βγάζει καλά λεφτά ως μοντέλο.

Αυτό που μου προκάλεσε εντύπωση είναι ότι έβλεπα στον λογαριασμό της στο facebook, να κάνει check –in ότι βρίσκεται στην Καλαμάτα, ενώ ήξερα ότι είναι στην Αθήνα.»

Δείτε επίσης

Τι απαντάει στο Label News το περιβάλλον της Ιωάννας Πηλιχού που πρωταγωνιστεί στην σκοπιανή ταινία «Χλευάζοντας τον Χριστό» μετά τις αντιδράσεις για την σκοπιανή προπαγάνδα

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σκοπιανή ταινία με τίτλο «Mocking …