Τετάρτη , 13/11/2019

Αυτό είναι το επεισόδιο από τα «Εγκλήματα» που έκοψε ο ΑΝΤ1 από τις επαναλήψεις

Του Αντρέα Χανιώτη

Τα εγκλήματα αποτέλεσαν τομή για την ελληνική μυθοπλασία μιας και η συγκεκριμένη σειρά,ήταν πολύ προχωρημένη για την εποχή της,προβάλλοντας πράγματα και καταστάσεις που η τότε ελληνική κοινωνία αγνοούσε επιδεικτικά.

Τη ζωή μια εκδιδομένης και της δυσκολίες της νύχτας,τη bisexual αναζήτηση ενός νέου παιδιού, την εκδίκηση μιας απατημένης συζύγου, και άλλα πολλά.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998,τα πρώτα επεισόδια σημείωσαν πολύ χαμηλά νούμερα,σύντομα όμως και με αρκετές διορθωτικές κινήσεις σε σενάριο και χαρακτήρες,η σειρά προστέθηκε στα hit της σεζόν και στις αγαπημένες διαχρονικές σειρές!

Είναι άλλη μια σειρά που παίζετε από τότε,συνεχώς σε επανάληψη,ωστόσο υπάρχει ένα επεισόδιο που δεν έχουμε δει ποτέ σε επανάληψη και αφορά το τέλος του κόσμου που θα ερχόταν το 2000!

Με το ίδιο θέμα είχε ασχοληθεί και η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και είναι επίσης ένα επεισόδιο που δεν προβάλλεται σε επανάληψη.

Ακολουθεί απόσπασμα από το συγκεκριμένο επεισόδιο

Δείτε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Αντελίνα Βαρθακούρη: O Xάρης ως λίγο ζηλιάρης σύζυγος και άνθρωπος που γνωρίζει την ελληνική showbiz ήταν αντίθετος να κάνω εκπομπή στην Τηλεόραση

Κυριάκος Θεοδοσίου Συνέντευξη: Κυριάκος Θεοδοσίου Η Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη, σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη έχει καταφέρει …