Παρασκευή , 19/04/2024

Βάλε τα καυτερά φαγητά στην ζωή σου και ανέβασε την καλοκαιρινή λίμπιντο στα ύψη

Όσο περνάνε τα χρόνια που ζει μαζί ένα ζευγάρι τόσο φθείρει και η ερωτική τους ζωή, αν δεν δοκιμάζουν νέα πράγματα στον ερωτικό τους τομέα. Την σήμερον ημέρα οι παλιές γνωστές μέθοδοι με τα αναμμένα κεριά, την χαλαρή μουσική και τα πρόστυχα εσώρουχα δεν πιάνουν και τόσο τόπο όσο νομίζουν μερικοί. Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο ένα ζευγάρι θέλει άλλα πράγματα για να πάρει ”φωτιά” και να ζήσει αξέχαστες εμπειρίες στο κρεβάτι του η ακόμα και την παραλία.

Αναζητώντας λοιπόν τρόπους προκειμένου να ανέβει στα ύψη η λίμπιντο στον ερωτικό τομέα ενός ζευγαριού την καλοκαιρινή περίοδο κατέληξα πως τα καυτερά φαγητά είναι η πιο καλή συνταγή προκειμένου να συμβεί αυτό. Άλλωστε ο έρωτας λένε περνάει από το στομάχι … Σίγουρα τα θαλασσινά και η σοκολάτα είναι μέσα στα στάνταρ φαγητά που ανεβάζουν την λίμπιντο, όμως σήμερα θα μιλήσουμε για τα καυτερά φαγητά.

Σύμφωνα με έρευνες οι άνδρες που προσθέτουν μπαχαρικά στο πιάτο τους, κάνοντας το φαγητό τους πιο πικάντικο, έχουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης απ’αυτούς που τα αποφεύγουν. Το τσίλι , οι πιπεριές και ότι άλλο καυτερό μπαχαρικό υπάρχει ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος λόγω υπεραιμίας και αυξάνουν τα επίπεδα της ορμόνης που κάνουν τους άντρες πιο τολμηρούς, περιπετειώδεις και σεξουαλικά ενεργούς.

Στις γυναίκες, οι επιστήμονες τονίζουν πως τρώγοντας πικάντικα φαγητά έχουν μεγαλύτερη όρεξη και πόθο για σεξ. Αν συνδυάσετε μεξικάνικα φαγητά, η ινδικά η οτιδήποτε έχει να κάνει σε φαγητό με καυτερά υλικά και μπαχάρια μαζί με έναν ωραίο καλοκαιρινό προορισμό, αφού το καλοκαίρι καταφέρνει να προσθέσει και αυτό ακόμα μια πινελιά ζέστης τότε ετοιμαστείτε για την πιο έντονη ερωτική εμπειρία σας.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …