Τρίτη , 20/08/2019

«Βόμβα» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! – Κατέθεσε αίτηση για την απόκτηση πανελλαδικής τηλεοπτικής άδειας

Αίτηση για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, κατέθεσε στο ΕΣΡ η εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, κατέθεσε αίτημα, μαζί με εγγυητική επιστολή 3,5 εκατ. ευρώ για τη διεκδίκηση της μίας από τις δύο άδειες που δεν δόθηκαν στον σχετικό διαγωνισμό.

Το ΕΣΡ θα εξετάσει το φάκελο με το αίτημα του κ. Μαρινάκη για τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας και θα προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπονται από τον σχετικό νόμο. Οπως αναφέρουν πηγές από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, μετά τη νέα αυτή εξέλιξη θα προκηρυχθούν οι δύο άδειες που παρέμειναν αδιάθετες και προφανώς η πρόταση της Alter Ego θα εξασφαλίσει τη μία, έπειτα από την αίτηση που κατέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη διαγωνιστική διαδικασία, άδειες πανελλαδικής εμβέλειας πήραν οι εταιρείες: Ειδήσεις ΝΤΟΤ ΚΟΜ (ΣΚΑΙ), η Νέα Τηλεόραση ΑΕ, η Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ, η Antenna TV ΑΕ, η Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ.

Επίσης, είχε απορριφθεί ομόφωνα η αίτηση της εταιρείας «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ».

Δείτε επίσης

Καλοκαίρι στην Αθήνα λόγω χρημάτων; Και όμως, μπορείς να ζήσεις σαν τουρίστας κάνοντας έξυπνες «διακοπές» στην πρωτεύουσα!

Άκης Τσακίρης Ποιος είπε ότι στην Μύκονο περνούν καλύτερα από ότι στην Αθήνα; Όποιος και …