Σάββατο , 18/01/2020

«Βόμβα» από τον Γιάννη Αλαφούζο – Ετοιμάζει νέο κανάλι και αλλάζει το λογότυπο του ΣΚΑΪ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το εγχείρηµα της δηµιουργίας του ΣΚΑΪ 24, δηλαδή του ενηµερωτικού καναλιού που προετοιµάζει ο Γιάννης Αλαφούζος και το οποίο θα εκπέµπει σε πρώτη φάση τουλάχιστον µέσω του Ιντερνετ, των ψηφιακών πλατφορµών, αλλά και µέσων διαδικτυώσεων σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια. ∆εν είναι λίγοι οι γνωρίζοντες τα τεκταινόµενα στον όµιλο του Νέου Φαλήρου που επισηµαίνουν ότι ίσως και εντός του Οκτωβρίου θα γίνει προσπάθεια να προβληθεί το πρώτο -πιλοτικό- πρόγραµµα του νέου καναλιού, το οποίο θα στελεχωθεί κατά βάση µε δηµοσιογράφους που ήδη εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθµό ΣΚΑΪ, στον οµώνυµο ραδιοφωνικό σταθµό, αλλά και στην εφηµερίδα «Καθηµερινή».

Όπως γράφει το Secret, για τη θέση του επικεφαλής του δηµοσιογραφικού τµήµατος είχαν ακουστεί, µεταξύ άλλων, τα ονόµατα του Βασίλη Χιώτη και του Νίκου Στραβελάκη, µε τον πρώτο να αναλαµβάνει τελικώς πριν από µερικές ηµέρες καθήκοντα διευθυντή στους 100,3. Την ίδια ώρα και µε φόντο τις διεργασίες για τη σύναψη συµφωνιών που θα οδηγήσουν στην προβολή µέρους του προγράµµατος του ΣΚΑΪ 24 από συνεργαζόµενους τηλεοπτικούς σταθµούς, η πλευρά Αλαφούζου βρίσκεται σε προχωρηµένες συζητήσεις για την εξαγορά του Attica TV, γεγονός που θα σηµάνει αυτόµατα τον τερµατισµό της συνεργασίας µε το Action 24 του ∆ιονύση Παναγιωτάκη.

«Μετά από 9 χρόνια, ο ΣΚΑΪ αλλάζει λογότυπο και η εικόνα του γεμίζει με χρώμα και τρισδιάστατη κίνηση. Η πρωτοπορία και η πολυμορφία του σταθμού εκφράζονται από τα νέα σήματα και γραφικά, που θα βλέπετε από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στον αέρα του ΣΚΑΪ.. Για τη νέα εικόνα του σταθμού, το τμήμα Marketing του ΣΚΑΪ συνεργάστηκε με την εταιρεία ΝΟ ΜΙΝΤ, μια ομάδα Ελλήνων με έδρα το Λονδίνο και πελάτες μεγάλες εταιρείες της Ευρώπης και των ΗΠΑ».

Όλα τα παραπάνω γνωστοποίησε στο τηλεοπτικό κοινό η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Δείτε επίσης

Αυτά είναι τα μπαρ της Αθήνας που μπορείς να κάνεις το καλύτερο «καμάκι» χωρίς να φας «χυλόπιτα» …

Αργυρώ Αρβανίτη Με συγχωρείται έχετε έναν αναπτήρα; συνήθως κάπως έτσι ξεκινάει η γνωριμία σε ένα …