Τετάρτη , 21/03/2018

Γιάννης Πλούταρχος: «Mε την σύζυγό μου Μαρία είμαστε 25 χρόνια μαζί, αλλά ποθούμε ο ένας τον άλλον σαν να γνωριστήκαμε τώρα» Η συγκινητική εξομολόγηση του τραγουδιστή για την αγαπημένη του Μαρία

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στην εφημερίδα Real μιλώντας για την άκρως πετυχημένη επαγγελματική του σεζόν, αλλά και για τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγό του, Μαρία. 

Αναφορικά για τα επαγγελματικά του αναφέρει στην εφημερίδα

Ξεκίνησα με τις «Γοργόνες και Μάγκες» και από την Παρασκευή 24/11 θα είμαι κάθε Παρασκευή στο Φωταέριο με τον Ηλία Βρεττό και του Kings. O μεγάλος μου έρωτας είναι το τραγούδι και ανήκω στην πίστα. 

Ενώ για την σύζυγό του Μαρία λέει χαρακτηριστικά σε ερώτηση του δημοσιογράφου 

Κρατάει 25 χρόνια αυτή η κολόνια, μια ολόκληρη ζωή. Η οικογένεια είναι ο πλούτος μου και η Μαρία η οικογένειά μου και η δύναμή μου. Δεν έχουμε σταματήσει να χτίζουμε την σχέση μας στο πέρασμα του χρόνου. Παλεύουμε για αυτήν και ποθούμε ο ένας τον άλλον σαν να γνωριστήκαμε τώρα!

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Διάσημος Τραγουδιστής, οι Απειλές από Πασίγνωστο Παρουσιαστή, οι Καταγγελίες και ο Ζάμπλουτος Σεΐχης – «Σφάζονται» για τα «μάτια» του Άραβα

Βαγγέλης Καράλης Διάσημος τραγουδιστής για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τα talent show που συμμετείχε …