Παρασκευή , 29/03/2024

Γιατί Εύη Φραγκάκη; Από παρουσιάστρια στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1, πανελίστρια στην εκπομπή της Ελένης

Μία ευχάριστη προσθήκη στην μεσημεριανή μας τηλεοπτική ζωή ήταν η παρουσία της Εύης Φραγκάκη στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, η οποία αποφάσισε να δώσει μία τονωτική ένεση στην καθημερινή της παρέα, που πολλούς από εμάς μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος; Μα φυσικά η παρουσία της Εύης Φραγκάκη, η οποία προφανώς και δεν αξίζει μία θέση πανελίστριας, μιας και εδώ και πολλά χρόνια την παρακολουθούσαμε στο τιμόνι των μεσημβρινών δελτίων ειδήσεων του Ant1. Η αλήθεια είναι πως η ξανθιά παρουσιάστρια μας είχε λείψει μετά την απουσία αρκετών χρόνων από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να είναι σε αυτή τη θέση.

Ίσως ήθελε μία ανανέωση. Αυτό είναι φυσιολογικό. Μετά από τόσα χρόνια ενημέρωσης και συγκεκριμένου format, όπως είναι ένα δελτίο ειδήσεων, ίσως η Εύη να ήθελε μία τονωτική αλλαγή στην τηλεοπτική της πορεία. Χωρίς αμφιβολία όμως, θα θέλαμε να την δούμε στο τιμόνι μίας ψυχαγωγικής εκπομπής και όχι στο πάνελ μίας άλλης παρουσιάστριας.

Εξάλλου η αγαπημένη Εύη είναι η αλήθεια πώς φέτος ήθελε να βρεθεί και πάλι μπροστά στην τηλεόραση καθώς ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο νέο και ανανεωμένο kontra channel.

Από την άλλη, θα πρέπει να σκεφτούμε και το εξής. Όσο και αν μας στενοχώρησε η εμφάνιση της Εύης Φραγκάκη στο τραπέζι της Ελένης Μενεγάκη, είναι και μία αφορμή να συζητηθεί πως το «παλιό αίμα» της ελληνικής τηλεόρασης, αφήνει σιγά σιγά τη θέση του για τους νέους. Αλλά όσο και αν θέλουμε να το πιστέψουμε αυτό, η Εύη είναι μία επαγγελματίας που θα μπορούσε να φέρει εις πέρας μία εκπομπή ως κεντρική παρουσιάστρια.

Η συνέχεια επί της οθόνης….

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …