Πέμπτη , 17/10/2019

Γνωρίστε το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού μέσα από την εκπομπή Χωρίς Αποσκευές

Το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού είναι αναμφίβολα ο καλύτερα αξιοποιημένος τουριστικός πόρος που διαθέτει σήμερα η ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εκεί θα ζήσουμε μία ακόμη μοναδική εμπειρία σε ένα ατελείωτο ταξίδι ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ με τον Γιάννη Κομνηνό στο Center tv… Ένα grand opening για τη φετινή περίοδο μέσα στις δράσεις!

Η εναρκτήρια διοργάνωση στο Φαλακρό πραγματοποιήθηκε από 16 έως 18 Δεκεμβρίου, με σκοπό να τοποθετήσει το Φαλακρό Όρος στο τουριστικό και αθλητικό γίγνεσθαι, προωθώντας παράλληλα την περιβαλλοντική συνείδηση. Οι επισκέπτες συμμετείχαν δωρεάν σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ορειβατικό σκι, σκι, τοξοβολία, τρέξιμο βουνού, ορεινό ποδήλατο, αλεξίπτωτο πλαγιάς, snowyoga και flyingfox.

Επιπλέον, γνωστοί αθλητές, προπονητές και ειδικοί παρουσίασαν τα αθλήματα τους μέσα από εισηγήσεις, βίντεο, παρουσιάσεις και επιδείξεις. Για να ζήσουμε λοιπόν όλο αυτό το ταξίδι πάντα ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ συνέβαλε τα μέγιστα και ο φαρδύς ασφαλτοστρωμένος και καθαρός από το χιόνι δρόμος ο οποίος εγγυάται μια ευχάριστη και άνετη ανάβασή στο βουνό..

Σάββατο Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 22:00 μόνο στο CENTER TV

Δείτε επίσης

Έσκασε τώρα! Μήνυση της Σοφίας Γιαννικοπουλου για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Λιάγκα

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε πριν από λίγη ώρα η Σοφία Γιαννικοπούλου καταθέτοντας …