Τετάρτη , 17/10/2018

Δυναμική Πρεμιέρα για τον Θανάση Πάτρα και την Αντελίνα Βαρθακούρη στο Νέο Κανάλι

Ένα νέο τηλεοπτικό δίδυμο ξεκίνησε από σήμερα το πρωί να μπαίνει στις καρδιές μας και να μας κρατά συντροφιά τα Σαββατοκύριακα. Ο λόγος για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Θανάση Πάτρα, οι οποίοι είπαν την πρώτη τους καλημέρα μέσα από το Νέο Κανάλι και την εκπομπή «Live Weekend».

Η καλοκαιρινή τηλεοπτική σεζόν φαίνεται να ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις στο νέο πρόγραμμα του Νέου Καναλιού, με το δίδυμο Βαρθακούρη-Πάτρας να είναι τόσο ταιριαστό που ο τηλεθεατής θα μπορούσε να πιστέψει πως είναι δύο φίλοι που κάνουν παρέα εδώ και πολλά χρόνια και αποφάσισαν φέτος να μεταφέρουν το παρεάκι τους στην τηλεόραση.

Στο Live Weekend, ο τηλεθεατής, έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για τρεις ολόκληρες ώρες ζωντανού προγράμματος όλα τα νέο από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία με έναν διαφορετικό τρόπο. Με το χαμόγελο της ανανεωμένης Αντελίνας και την ενέργεια του Θανάση που μας είχε λείψει από την τηλεόραση, όλα τα νέα δίνουν θετική ενέργεια στο τηλεοπτικό κοινό του Νέου Καναλιού.

Δείτε επίσης

Τι απαντάει στο Label News το περιβάλλον της Ιωάννας Πηλιχού που πρωταγωνιστεί στην σκοπιανή ταινία «Χλευάζοντας τον Χριστό» μετά τις αντιδράσεις για την σκοπιανή προπαγάνδα

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σκοπιανή ταινία με τίτλο «Mocking …