Σάββατο , 20/04/2024

Είναι η Άνοιξη η κατάλληλη εποχή για να κάνεις σχέση; Πώς θέλεις να σε βρει το καλοκαίρι, μόνη ή δεσμευμένη;

Πολλοί λένε πως η καλύτερη εποχή να κάνει κάποιος σχέση είναι ο χειμώνας, αφού το κρύο αυξάνει τα ερωτικά χουχουλιάσματα. Τι συμβαίνει όμως τώρα που αφήνουμε τα κρύα πίσω μας και ο καιρός ζεσταίνει φέρνοντας μια όμορφη άνοιξη; χωρίζουμε η επανεξετάζουμε το ενδεχόμενο της άνοιξης ως καλύτερη εποχή για δημιουργία σχέσης; μάλλον το δεύτερο!

Ασχέτως αν είμαστε σε σχέση η όχι , η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Λιγοστεύουν τα ρούχα πάνω μας και κυρίως των γυναικών, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει όλο και περισσότερο η τεστοστερόνη των αντρών κάνοντας τους να τις θέλουν περισσότερο. Ανταποκρινόμαστε στη φύση, η άνοιξη μην ξεχνάτε πως είναι η εποχή του ζευγαρώματος για τα ζώα και ως γνωστόν επειδή ο άνθρωπος είναι ένα εξελιγμένο είδος θηλαστικού, προφανώς ανταποκρίνεται και εκείνος στο κάλεσμα της φύσης.

 

Αποκτάμε περισσότερη αυτοπεποίθηση η οποία αποτελεί μεγάλο κίνητρο για νέες σχέσεις. Η μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας , αλλά και του ηλίου είναι επίσης σύμμαχος στο ξεκίνημα κάτι φρέσκου και καινούργιου στον ερωτικό τομέα, αφού δεν θέλεις να απολαμβάνεις μόνη/ος σου την λιακάδα κάνοντας βόλτα στην πόλη ως μπακούρι.

Η ερωτική επιθυμία όλο και μεγαλώνει , αναζητώντας συνέχεια σεξ όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά σε σημεία που ευνοούνται αρκετά από τον καυτό ήλιο, όπως κάποιο γρασίδι η μια παραλία. Μετά την άνοιξη έρχεται και το καλοκαιράκι όπου αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου από νωρίς, θα καταλήξεις μόνος/η σου σε κάποιο ξεχασμένο νησί. Η άνοιξη λοιπόν φαίνεται να έχει αρκετά θετικά , προκειμένου να κάνει κάποιος ένα νέο restart στη ζωή του, έχοντας πιο γλυκιά διάθεση, ηλιόλουστες μέρες και ξεγνοιασιά.

Δείτε επίσης

Ταντρικό σεξ: Tα μυστικά του πολυοργασμικού έρωτα – Tι σημαίνει το «άλογο» για τον άντρα και το «ελάφι» για την γυναίκα

Άκης Τσακίρης Ποιος είπε ότι οι ανατολίτικες τεχνικές δεν χωρούν στο κρεβάτι ενός ζευγαριού; Μάλλον …