Τρίτη , 10/12/2019

Εκτός του Δελτίου Ειδήσεων του Star η Μάρα Ζαχαρέα για χάρη της κόρης της …

Θα απουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR έως την ερχόμενη Τρίτη και αιτία είναι ένας γλυκός και ταυτόχρονα πολύ σπουδαίος λόγος στη ζωή κάθε γονιού. Η γνωστή δημοσιογράφος θα συνοδεύσει τη νεαρή Άννα Ρουσοπούλου που ολοκλήρωσε φέτος το σχολείο, στην Αγγλία για να ξεκινήσει τις ακαδημαϊκές της σπουδές στις κοινωνικές επιστήμες.

Οι περισσότεροι όμως γνωρίζουν τη Μάρα Ζαχαρέα από την επιτυχημένη της πορεία στα δελτία ειδήσεων της ιδιωτικής τηλεόρασης… Ωστόσο εκτός από μια σκληρά εργαζόμενη επαγγελματίας η Μάρα Ζαχαρέα πάνω από όλα είναι μια ευαίσθητη και προστατευτική μαμά με αδυναμία στη 18χρονη κόρη της Άννα και όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα στα πρώτα της βήματα σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Η Μάρα Ζαχαρέα θα επιστρέψει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και μέχρι τοτε θα την αντικαταστήσει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε επίσης

Δεκέμβριος ο μήνας της χαράς – Τι είναι αυτό που μας κάνει να αναμένουμε τα Χριστούγεννα με τόση λαχτάρα και ανυπομονησία

Φωτεινή Πανάβου Μήνας αισιοδοξίας και χαράς, μήνας λαμπερός και σίγουρα πολύ γλυκός αλλά πάνω απ’ …