Παρασκευή , 19/04/2024

Η Ιωάννα Μπέλλα κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς μετά τις χυδαίες δηλώσεις της για την βία των γυναικών – Ετοιμάζουν μηνύσεις κατά της

Του: Άκη Τσακίρη 

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφερόμενη σε μία στιγμή χειροδικίας από κάποιον σύντροφό της. Φυσικά, το ότι ανέφερε κάτι τέτοιο στον τηλεοπτικό αέρα, δεν θα το κατακρίναμε ποτέ. Το ότι το είπε με έναν χαριτωμένο τρόπο όμως, είναι αυτό που εξόργισε πολλούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταρ Ελλάς 2018 ανέφερε γελώντας: “Ξύλο… Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα”. Όπως είναι φυσικό, όλοι νιώσαμε σαν να γυρίζουμε πίσω δεκαετίες τότε που όποια γυναίκα είχε δεχθεί βία από σύντροφό της με το που άνοιγε το στόμα της να το πει σε κάποιονν άκουγε το: “Εντάξει μωρέ, ένα χαστούκι ήταν, πώς κάνεις έτσι; Κάτσε σπίτι σου στον άνδρα σου”.

Οι αντιδράσεις όμως που έφερε η παραπάνω δήλωση δεν ήταν μόνο αυτές. Τεράστιος αριθμός συλλόγων γυναικών από όλη την Ελλάδα ετοιμάζεται να κινητοποιηθεί εναντίων της Σταρ Ελλάς και μάλιστα να μεταφέρουν το γεγονός και στις δικαστικές αίθουσες, αφού πολλοί σύλλογοι ετοιμάζουν μηνύσεις με βάση όσα είπε η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία, προφανώς απάντησε όσο πιο απαξιωτικά μπορούσε στο… “κοινό” της, όποιο και αν είναι αυτό, μέσω ενός Insta Story που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Μάλιστα η Ιωάννα Μπέλλα κινδυνεύει να χάσει και τον τίτλο της Star Hellas μετά τις δεκάδες καταγγελίες.

Πρέπει να παραδεχθούμε πως ο θεσμός της Σταρ Ελλάς δεν επιτρέπει τέτοιου είδους εκφράσεις. Ούτε καν για αστείο, μιας και ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν έχει να κάνει μόνο με την ομορφιά, αλλά και με την θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Άραγε αυτό είναι το νέο “είδος γυναίκας” που έρχεται να κυριαρχήσει; Η γυναίκα που το μόνο που την νοιάζει είναι να φαίνεται ωραία, να έχει μεγάλο στήθος και οπίσθια και να γυρνούν γύρω της τα λεγόμενα “λιγούρια”; Εκείνη που ζητάει ο άντρας να έχει πρότυπα του παρελθόντος και κάθε κυριαρχία πάνω της; Ή, για να είμαστε πιο ειλικρινείς, την γυναίκα που απλά δεν σκέφτεται πριν μιλήσει και γενικότερα δεν έχει ίχνος μόρφωσης και εξυπνάδας;

Αν αυτό είναι δείγμα γυναίκας τους 2018 και μάλιστα Σταρ Ελλάς, τότε μάλλον κάτι πήγε στραβά στους προηγούμενους διαγωνισμούς ή όλα ήταν λάθος στην επαναφορά του θεσμού.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …