Παρασκευή , 22/06/2018

Η ξεσηκωτική Γιώτα Βατίτση κάνει ντεμπούτο στην ελληνική δισκογραφία και έρχεται γεμάτη ενέργεια με το «Πες μου σ’ αγαπώ»

Η Γιώτα Βατίτση ανανεωμένη και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα πιο ώριμη από ποτέ είναι έτοιμη να μας εκπλήξει ευχάριστα. Γεμάτη ενέργεια, με συντελεστές αξιόλογους καταθέτει την πρώτη της μουσική πρόταση στο ελληνικό τραγούδι με τίτλο «Πες μου σ΄αγαπώ»

Η Γιώτα είναι στα καλύτερα της έχοντας εξαιρετική σκηνική παρουσία και καλή διάθεση. Τονίζοντας νέες πτυχές του γοητευτικού χαρακτήρα της, μας δείχνει μέσα από το τραγούδι και τη δυναμική της ερμηνεία. Είναι μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τελευταία χρόνια. Μελωδική και συγχρόνως ξεσηκωτική είναι έτοιμη να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.

Στους στίχους ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

και στη Μουσική- Ενορχήστρωση: ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ

Δείτε επίσης

O γνωστός δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Τι μου τη χάρισες αυτή την μπομπονιέρα;» στην Θεσσαλονίκη με πολλούς διάσημους καλεσμένους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: «Τι μου τη χάρισες αυτή την μπομπονιέρα;» του Στρατή Λημνιού  &  ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  «Βίον  ανθό….σπαρτον» …