Τρίτη , 18/06/2019

Η Zumba με το μικρό σου παιδί είναι η νέα τάση στην γυμναστική και στο Instagram

Του Άκη Τσακίρη 

Μπορεί η Zumba να είναι εδώ και αρκετό καιρό το «trend» στην γυμναστική και φυσικά στο Instagram, αφού κάθε φορά τα insta stories γεμίζουν με αυτή, αλλά φέτος φαίνεται πως την τιμητική του έχει το «Zumbini». Όχι, μην περιμένεις απλά λιγότερες ώρες εξάσκησης, αλλά όμορφες στιγμές μαζί με το παιδί σου, γεμάτες γυμναστική, κέφι και χορό.

Η μόδα του «zumbini» έχει πλέον εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, ενώ παντού βρίσκει κανείς και συνεδρίες zumbini που απευθύνονται σε γονείς και παιδιά ηλικίας 0 έως και 4 ετών. Πιο αναλυτικά, το «zumbini», είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης μικρής ηλικίας που χρησιμοποιεί αυθεντική μουσική και κίνηση για την προώθηση γνωστικών, κοινωνικών, λεπτών, ακαθάριστων κινητικών δεξιοτήτων καθως και τη συναισθηματική ανάπτυξη στα παιδιά ηλικίας 0-4 ετών.

Η διαφορά σε μία απλή εξάσκηση με το παιδί σου, είναι πως σε κάθε μάθημα ο γονιός με το παιδί του θα μπορεί να τραγουδάει, να κινείται, να χορεύει και να παίζει μουσικά όργανα.

Δείτε επίσης

Γ. Εμμανουηλίδης Personal Trainer: Διορθωτική άσκηση, αποκατάσταση τραυματισμών και ορθοσωμία μέσα από το fitness

Βαγγέλης Καράλης Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Γιάννης Εμμανουηλίδης – Personal Trainer Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης ξεκίνησε την …