Πέμπτη , 18/04/2024

Λία Παπαδάκη: Από την αγκαλιά του Τούρκου jeune premier, στο πλευρό του Πάνου Κιάμου

Η Λία Παπαδάκη βάζει «φωτιά» στα deck’s με τις μουσικές της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Κάνει ντεμπούτο στις πίστες της Αθήνας ως dj, μαζί με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio. Η Λία δεν είναι άγνωστη στο κοινό, καθώς αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες dj στην Θεσσαλονίκη, με το όνομά της να φιγουράρει σε όλα τα μέσα για την σχέση της με τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακίμ. Σήμερα η Λία προχωράει δυναμικά, την στιγμή που δέχεται πολλά διάσημα φλερτ από άνδρες της showbiz …

  • Μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio. Πώς είναι η εμπειρία σου μέχρι τώρα;

Νιώθω πολύ χαρούμενη και περήφανη που με επέλεξαν και με εμπιστεύθηκαν στο καινούργιο αυτό project! Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στο πλευρό του Πάνου Κιάμου , και ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους και λαμπρούς καλλιτέχνες ( Νικηφόρος, Αντονέλλα, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Courtney Parker, Βάλια Σωμαράκη). Το κλίμα και η συνεργασία μας είναι καταπληκτική! Έχουμε γίνει όλοι φίλοι! Το κομμάτι του djing στα μπουζούκια είναι πλέον αποδεκτό και αυτό επιβεβαιώνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου, καθώς ο κόσμος το ζητάει και ξεφαντώνει σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική και live μουσική! Σας περιμένουμε λοιπόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Ποσειδώνιο να απολαύσετε το πρόγραμμα μας!

  • Έχεις χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Πώς σου φαίνεται ο ρόλος του «sex symbol»;

Νομίζω ο όρος “Sex Symbol” είναι πολύ υποκειμενικός! Ο καθένας μας έχει το δικό του “γούστο”! Σε άλλους μας αρέσει το μαύρο , σε άλλους το άσπρο! Πιστεύω ότι όλοι εκπέμπουμε το δικό μας ιδιαιτερο σεξαπίλ! Δεν παύω να πιστεύω όμως ότι αν κάποιος σε αποκαλέσει “Sex Symbol’ είναι κομπλιμέντο και όχι κάτι πρόστυχο!

  • Το όνομα σου έγινε γνωστό μέσα από την σχέση σου με τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακίμ. Οι σχέσεις σας σήμερα πώς είναι;

Ειναι μια σχέση η οποία τελείωσε και έχει μείνει στο παρελθόν και ίσως είναι η πρώτη φορά που μιλάω ανοιχτά για αυτό το θέμα! Εκτιμώ και αγαπώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο! Ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση αυτή τη περίοδο και του εύχομαι να είναι πάντοτε καλά και ευτυχισμένος! Δεν υπάρχουν επαφές , και νομίζω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό!

  • Σε είχε ενοχλήσει η δημοσιότητα που είχε πάρει η σχέση σου;

Για να πω την αλήθεια όχι! Όμως μου φαινόταν πολύ περίεργη η όλη κατάσταση τότε γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μενα! Είναι πολύ παράξενο να σε κυνηγάνε 150 χιλιόμετρα στην εθνική οδό για μια απλή φωτογραφία!

  • Σήμερα πώς είσαι στα προσωπικά σου; Υπάρχουν φήμες για κάποιο «διάσημο» φλερτ …

Όπως καταλαβαίνεις μετά από όλα αυτά που σας προανέφερα κρατώ την προσωπική μου ζωή πολύ καλά φυλαγμένη! Και εδώ που τα λέμε δεν ενδιαφέρει ουσιαστικά και κανέναν! Φλερτ υπάρχουν αρκετά σε αυτόν τον χώρο και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά, είτε είναι “επώνυμα” είτε είναι “ανώνυμα”!  Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου και αυτόν τον καιρό στοχεύω 100% στα επαγγελματικά μου!

  • Ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια για μέλλον;

Ο πιο άμεσος στόχος μου αυτή τη περίοδο είναι ένα ρεμίξ που ετοιμάζω και σκέφτομαι να το κυκλοφορήσω στα μέσα του καλοκαιριού! Και όπως κάθε καλοκαίρι θα κάνω τη περιοδεία μου σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, και από το φθινόπωρο και εξωτερικό! (Εντός και εκτός Ευρώπης)

Πηγή/Εφημερίδα ΜΠΑΜ, Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …