Παρασκευή , 22/06/2018

Νέα Χρονιά, νέοι στόχοι, νέος εσύ! 4 μυστικά για να μην παρατήσετε την γυμναστική και τους στόχους σας – Από τον Personal Trainer Μάνο Βροντζάκη (VIDEO)

Νέα Χρονιά-Νέοι στόχοι-Νέος εσύ Το 2018 ήρθε και μαζί με όλους τους στόχους που θέτει ο καθένας για αυτήν τη χρονιά , ένας πολύ σημαντικός στόχος είναι και η βελτίωση του σώματός του με συνέπεια την ψυχολογία του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε πως μπορείτε ενώ όλοι ξεκινάτε να γυμνάζεστε, με αφορμή το πολύ φαΐ που φάγατε τις γιορτές, αλλά και τους νέους στόχους που θέτετε για τους εαυτούς σας , όπως είπα και πιο πάνω, να μην τα παρατήσετε, να μη βαρεθείτε αλλά αντιθέτως να συνεχίσετε την καλή δουλειά μέχρι να πετύχεται τους στόχους σας αλλά και πως η γυμναστική και το well being να σας γίνει τρόπος ζωής και να μη μπορείτε χωρίς αυτήν.

4 τρόποι, 4 λύσεις για όλες τις απαιτήσεις και για όλα τα γούστα.

Facebook:  Manos Vrontzakis 

Instagram: ManosVrontzakis

Personal Trainer 

Δείτε επίσης

Την στιγμή που η πασίγνωστη σεξοβόμβα καλλονή πρωταγωνιστεί στα ελληνικά media και στην χλιδάτη showbiz, ο αδελφός της μπαινοβγαίνει στις φυλακές έχοντας κατηγορηθεί μέχρι και για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Βαγγέλης Καράλης Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα περιοδικά, τα βίντεο …