Τρίτη , 22/01/2019

Νομίζετε ότι το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο είναι το πιο πρωτότυπο; Λάθος! Αυτά είναι τα πιο πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, από Star Wars, κουτάκια μπύρας, μέχρι Pac – Man!

Τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή των περισσότερων αν όχι όλων, έχει φτάσει και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπούμε στο κλίμα της από το να στολίσουμε σιγά-σιγά το σπίτι μας και κυρίως το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Κλασσική εικόνα Χριστουγέννων, το μικρό ή και μεγάλο έλατο σε μια γωνιά του σαλονιού φορτωμένο με αμέτρητα στολίδια. Μάλιστα, μάλλον δεν έχει σημασία καν αν ταιριάζουν μεταξύ τους. Όσο περισσότερα τόσο πιο γιορτινό.

Και ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να πρωτοτυπήσουμε, χρησιμοποιώντας άλλα υλικά και στολίδια από τα συνηθισμένα. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς περίεργους τρόπους. Με άλλα λόγια δεν χρειάζεται να αγοράσετε το τυπικό αληθινό ή ψεύτικο έλατο.

Δείτε τα πιο περίεργα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στολίστηκαν ποτέ, από στοίβες μπουκαλιών και βιβλίων μέχρι δέντρα εμπνευσμένα από αγαπημένες ταινίες και παιχνίδια.

 

Δείτε επίσης

Εργένικο σπίτι: Τέσσερα πράγματα που χρειάζεται κάθε αρσενικό για το «καταφύγιό» του

Άκης Τσακίρης Κάθε άντρας οφείλει να έχει τον δικό του προσωπικό χώρο, με το δικό …