Δευτέρα , 18/12/2017

Ξέσπασε η Άννα Βίσση για το τραγούδι της για τους gay: «Έχω συγκινηθεί με το τραγούδι και κάποιοι μ@λ@κες αντιδρούν. Δεν έχω ταμπού, ούτε ανώμαλη είμαι!» (VIDEO)

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής στο Hotel Ερμού η Άννα Βίσση για δεύτερη σεζόν. Η καλλιτέχνις λίγο πριν ερμηνεύσει το νέο της κομμάτι που ακούει στο όνομα ‘Αφού‘ έδωσε τη δική της -σκληρή- απάντηση σε όλα τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για το τραγούδι της στο οποίο αναφέρεται η ομοφυλοφιλική σχέση που είχε ο αγαπημένος της στο παρελθόν.
«Εγώ έχω συγκινηθεί με το τραγούδι και βγαίνουν κάτι μ@λ@κες και αντιδρούν. Εμένα αυτά που λέει το τραγούδι είναι που με κάνουν να νιώθω ότι είμαι άνθρωπος. Δεν έχω ταμπού, ούτε ανώμαλη είμαι με τον άσχημο τρόπο που το λένε κάποιοι. Έχω κάποιες ευαισθησίες. Εγώ δεν μπορώ να μ@λ@κίζομαι. Ξέρετε πως το λέω. Δεν θέλω να ενοχλήσω κανέναν με αυτά που λέω, αλλά αυτά που γράφουν ότι τους ενοχλούν, εμένα με συγκινούν και λέω τόσο μακριά είμαστε μερικοί άνθρωποι. Το σέβομαι, αλλά και εγώ θέλω να σέβομαι τον εαυτό μου και να λέω αυτά που αγαπώ και γουστάρω και που τα πιστεύω.», ανέφερε η star με το κοινό να ξεσπάσει σε επευφημίες και χειροκροτήματα.

Δείτε επίσης

Τα Δεκεμβριανά του 1944: «Κάποιοι διψούσαν ακόμη για αίμα και έδωσαν εντολή να ανοίξουν πυρ σε λαϊκή συγκέντρωση» Οι πρωταγωνιστές θυμούνται και μιλούν στο Label News για την «αρχή του Εμφυλίου»

Άκης Τσακίρης Ρεπορτάζ: Άκης Τσακίρης Δεκεμβριανά. Ένας φάκελος της ιστορίας που όλοι έχουμε διδαχθεί στην …