Τετάρτη , 22/05/2019

Οργή των πολιτών για τον Ψινάκη που τον κατηγορούν ότι μετέτρεψε την τραγωδία σε τηλεοπτικό show! Tα ψέματα για το καμένο σπίτι του, οι μπερδεμένες απαντήσεις στους δημοσιογράφους και η απουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο (VIDEO)

Οργή και απογοήτευση για τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, ο οποίος φάνηκε ανίκανος και κατώτερος των προσδοκιών, μετατρέποντας την εθνική τραγωδία σε τηλεοπτικό show, όπως μας καταγγέλλουν οι πολίτες του Μαραθώνα.

Αδιάβαστος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την καταστροφική πυρκαγιά για βασικά θέματα του Δήμου του και ψεύτης καθώς ήδη από την πρώτη του δήλωση είπε ότι το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς και αυτό που είχε καεί  ήταν μόνο τέσσερα δέντρα έξω από την βίλα του! Το πολυτελές σπίτι του διάσημου manager και Δήμαρχου δεν είχε υποστεί την παραμικρή καταστροφή όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Αποκορύφωμα ότι ο Ηλίας Ψινάκης φάνηκε πολύ «λίγος» στην πρώτη σοβαρή υπόθεση που είχε να αντιμετωπίσει ως Δήμαρχος, είναι ότι χτες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του, ήταν απών προκαλώντας την δικαιολογημένη οργή των πολιτών!


Δείτε επίσης

Κ.Βουρδάνος υποψ. δημ. συμβ. «Αλλάζουμε»: «Θέλουμε να κάνουμε την Χαλκίδα νούμερο ένα αθλητικό τουριστικό προορισμό»

Βαγγέλης Καράλης Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Ο Κωνσταντίνος Βουρδάνος είναι πρωταθλητής της πάλης και ασχολείται ενεργά …