Δευτέρα , 20/05/2019

Ο Γιώργος Αυτιάς απαντάει αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία (VIDEO)

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο πετυχημένος παρουσιαστής του Σκαϊ θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία και ότι τις επόμενες ημέρες θα παραιτηθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Ο Γιώργος Αυτιάς για πρώτη φορά απαντάει στις φήμες και στα δημοσιεύματα και δίνει σαφή απάντηση στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη και στην εκπομπή «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ.

Ο παρουσιαστής αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας με χιούμορ «ότι το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα είναι η τηλεόραση και η αγάπη των τηλεθεατών», δίνοντας τέλος σε κάθε σενάριο περί βουλευτικής υποψηφιότητάς του.

Δείτε την απάντηση του παρουσιαστή στο παρακάτω βίντεο 

Δείτε επίσης

Δ.Nιτσιόπουλος Αντ/ρχος Γλυφάδας: «Με αυτά τα έργα θα κάνουμε την Γλυφάδα πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πρώτος στόχος η ασφάλεια των πολιτών μας»

Βαγγέλης Καράλης Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Ο Δημήτρης Νιτσίοπουλος είναι εκλεγμένος Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Εσόδων Γλυφάδας …