Πέμπτη , 28/03/2024

Πανηγυρίζουν στο Open για το τέλος του Φουρθιώτη, πανικός στον νέο τηλεοπτικό σταθμό που θα πάει ο παρουσιαστής – Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ

Σαν γκολ του Πρίγιοβιτς γιορτάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, η δικαστική απόφαση που δικαιώνει το κανάλι στο δικαστικό θρίλερ της απόλυσης του παρουσιαστή. Από την στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης τα ηνία του τηλεοπτικού σταθμού, το πρώτο του μέλημα ήταν να διώξει τον Μένιο πληρώνοντας ακόμη και την ρήτρα των 50.000 ευρώ που είχε.

Με προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα ο παρουσιαστής κατάφερε να βγάλει ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον ιδιοκτήτη αλλά και στην Διοίκηση του Οpen. Όλοι θυμόμαστε ότι είχε ζητήσει δικαστικά μέχρι και την δέσμευση των λογαριασμών του Ιβάν Σαββίδη ενώ οι μηνύσεις προς τους υπεύθυνους προγράμματος από τον παρουσιαστή ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο με πρόσφατο παράδειγμα την μήνυση κατά των τεχνικών της εκπομπής του.

Έτσι λοιπόν από την Παρασκευή (9/11) το πρωί που πάρθηκε η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνοντας τον τηλεοπτικό σταθμό κατά του Φουρθιώτη, στα γραφεία του Open επικρατεί ένα κλίμα χαράς και ανακούφισης καθώς κανείς δεν ήθελε τον Μένιο στον τηλεοπτικό σταθμό. Εκτός όμως από τον τηλεοπτικό σταθμό, οι περισσότεροι τηλεθεατές, “γιόρτασαν” το τέλος του Μένιου με έναν πρωτοφανή τρόπο στα social media. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής tv που γιορτάζεται τόσο πολύ το τέλος ενός παρουσιαστή και μιας εκπομπής από τους τηλεοπτικούς δέκτες.  Σε αυτό το σημείο βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκπομπή ήταν δυνατά ονόματα του χώρου όπως οι δύο αρχισυντάκτριες Ράνια Ματαφιά και Γωγώ Σαμπάνη αλλά και η  Νανά Παλαιτσάκη που προσπάθησαν να σώσουν την παρτίδα όσο μπορούσαν.

Στην αντίπερα όχθη τώρα, ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή Αποκαλυπτικά δεν θα μείνουν χωρίς στέγη, χωρίς βέβαια να έχει την αίγλη και την δυναμική ενός πανελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού. Οι σχέσεις του παρουσιαστή με τον πρώην εργοδότη του Φίλιππο Βρυώνη έχουν αποκατασταθεί. Έτσι λοιπόν ο Μένιος Φουρθιώτης οδεύει προς το Περιφερειακό Κανάλι Τοπικής Εμβέλειας Νέο Epsilon, κάτι που φέρνει πανικό σε αρκετούς εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού. Εάν δηλαδή ο Μένιος Φουρθιώτης αναλάβει διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού όπως ήταν στο παρελθόν, αρκετά πρόσωπα, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του καναλιού, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν εκτός, καθώς οι σχέσεις που έχουν με τον Μένιο δεν είναι και οι καλύτερες.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …