Τρίτη , 18/06/2019

Πασίγνωστος παρουσιαστής ετοιμάζει την δική του εφημερίδα με πολλές αποκαλύψεις

Mετά την πετυχημένη πορεία του Μένιου Φουρθιώτη στην τηλεόραση, ο παρουσιαστής ετοιμάζει την δική του εφημερίδα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας των «παραπολιτικών», η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά News» είναι έτοιμη με μεγάλα ονόματα της πιάτσας να υπογράφουν σε αυτήν. Άλλωστε τόσο στις εκπομπές του αλλά και μέσω του ραδιοφώνου Party 104 ο Μένιος έχει ανθρώπους έμπειρους που μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά του.

Δεν είναι τυχαίο πώς στον Όμιλο που έχει δημιουργήσει ο Μένιος έχουν εισέλθει ακόμη 10 ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα αλλά και ένας ακόμη μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια πίεση στον παρουσιαστή, ο οποίος λέει σε συνεργάτες του, ότι «δεν του φτάνει το 24ώρο» για τις δουλειές του.

Είναι δε χαρακτηριστικό και συνάμα αισιόδοξο σε αυτή την εποχή που ζούμε πώς ο Μένιος ως επιχειρηματίας είναι πολύ σωστός, πληρώνοντας τους συνεργάτες του, πρίν κλείσει ο μήνας, δημιουργώντας έτσι μια ασφάλεια στην ομάδα του. Σπάνιο στις μέρες μας.

Πηγή: Παραπολιτικά, nassos blog 

Δείτε επίσης

Γ. Εμμανουηλίδης Personal Trainer: Διορθωτική άσκηση, αποκατάσταση τραυματισμών και ορθοσωμία μέσα από το fitness

Βαγγέλης Καράλης Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Γιάννης Εμμανουηλίδης – Personal Trainer Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης ξεκίνησε την …