Παρασκευή , 17/08/2018

Πασίγνωστος Jeune Premier Έλληνας ηθοποιός, «λιώμα” σε νυχτερινό club, την «έπεφτε” άγρια και θώπευε νεαρά κορίτσια (VIDEO)

«Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του”, έτσι περιέγραφαν οι θαμώνες γνωστού club στο κέντρο της Αθήνας τον jeune premier ηθοποιό που ήταν σε κατάσταση διαφορετική από αυτήν που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στην τηλεόραση.

Το Σάββατο βράδυ 27/1 ο γοητευτικός 40αρης περίπου ηθοποιός, σύμφωνα με μάρτυρες βρέθηκε σε πολύ γνωστό club της Αθήνας σε κατάσταση «κόκαλο” από το αλκοόλ και καταχρήσεις …

«Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, ενώ με το ζόρι στεκόταν όρθιος”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι θαμώνες του μαγαζιού για τον λαμπερό πρωταγωνιστή της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που μας δήλωσαν ότι γινόταν και πολύ ενοχλητικός, «καθώς την έπεφτε άγρια και θώπευε τα νεαρά κορίτσια του μαγαζιού, προκαλώντας αναστάτωση και φασαρίες”.

Ίσως ο πρόσφατος χωρισμός του και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει να τον έκαναν να «ξεφύγει” με αυτόν τον άσχημο τρόπο καθώς έγινε το αρνητικό επίκεντρο του μαγαζιού.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ένας από τους πιο διάσημους της γενιάς του πρωταγωνιστώντας στα πιο πετυχημένα σήριαλ στη τηλεόραση με πολλά κορίτσια να τον έχουν ως πρότυπο, απογοητεύοντας με την συμπεριφορά του όμως τους fan του που ήταν παρόντες στο μαγαζί.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Στη Φόρα” στο ΑRT TV 

Δείτε επίσης

Το LABEL NEWS ταξίδεψε στην ΛΕΡΟ και σας Παρουσιάζει: Το «Ακατέργαστο Διαμάντι» των Δωδεκανήσων με την Μυστηριώδη γοητεία που αξίζει να ανακαλύψεις και να Ερωτευτείς – Εναλλακτικές διακοπές στην Ελλάδα! Πλούσιο Ρεπορτάζ (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης Κάμερα – Μοντάζ – Φωτογραφίες: Xάρης Λαψάτης Αποτελεί ένα από …