Παρασκευή , 17/08/2018

Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια του ALPHA, λέει «αντίο” στον τηλεοπτικό σταθμό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα 

H τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και τα πήγαινε έλα στους τηλεοπτικούς σταθμούς μόλις αρχίζουν. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η Ελένη Τσολάκη, μετά από μακρόχρονη συνεργασία της με τον Alpha, φαίνεται να σαλπάρει για άλλα τηλεοπτικά λιμάνια.

Η όμορφη Ελένη βρίσκεται σε γόνιμες συζητήσεις με άλλο κανάλι και αν όλα πάνε καλά θα τη δούμε από τον τηλεοπτικού αέρα άλλου σταθμού. Με εκπομπή σαν τα concept που μας έχει συνηθίσει, καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα δηλαδή, η Ελένη φαίνεται έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και συζητάει με δυο τηλεοπτικούς σταθμούς.

Με τον Ιούνιο να έχει πλέον έρθει, οι διαπραγματεύσεις πολλών παρουσιαστών για τη νέα σεζόν βρίσκονται ακόμη στον αέρα, οπότε θα λέγαμε πως η όμορφη Ελένη βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και ευχόμαστε να αποβεί καλό το νέο της εγχείρημα.

Δείτε επίσης

Το LABEL NEWS ταξίδεψε στην ΛΕΡΟ και σας Παρουσιάζει: Το «Ακατέργαστο Διαμάντι» των Δωδεκανήσων με την Μυστηριώδη γοητεία που αξίζει να ανακαλύψεις και να Ερωτευτείς – Εναλλακτικές διακοπές στην Ελλάδα! Πλούσιο Ρεπορτάζ (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης Κάμερα – Μοντάζ – Φωτογραφίες: Xάρης Λαψάτης Αποτελεί ένα από …