Πέμπτη , 15/11/2018

Πρεμιέρα για τον Γιάννη Πλούταρχο στο Φωταέριο – Ο αγαπημένος τραγουδιστής έρχεται με τον Ηλία Βρεττό και τους Kings σε ένα σχήμα που θα συζητηθεί

Από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρίσκεται στο αγαπημένο μας νυχτερινό κέντρο στην Πειραιώς. Έτσι θα σηματοδοτήσει ακόμα μια σεζόν στην νυχτερινή διασκέδαση. Το ανανεωμένο Φωταέριο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τον αγαπημένο καλλιτέχνη που επί σειρά ετών μας έχει χαρίσει αξεπέραστες επιτυχίες.

Οι επιτυχίες του έχουν κατακτήσει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά το οποίο θα είναι δίπλα του όπως πάντα. Οι νέες επιτυχίες των τραγουδιών ‘Πέρα από τα μάτια μου’, ‘Άλλον άνθρωπο’ όπως και πολλές άλλες από τη νέα του δισκογραφική δουλειά έχουν αγαπηθεί όπως και οι παλαιότερες.

Όλα αυτά του δίνουν επάξια για μια φορά ακόμα το ρόλο του πρωταγωνιστή στην πίστα. Το Φωταέριο αναμένεται να γίνει το αγαπημένο στέκι όλων την σεζόν αυτή για εγγυημένη διασκέδαση. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα έχει δίπλα του τον Ηλία Βρεττό και τους Kings σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα διασκέδασης που θα συζητηθεί.

Δείτε επίσης

Όταν η πολιτική συναντάει την μόδα για καλό σκοπό – Κωνσταντίνος Ζέρβας και Λάκης Γαβαλάς μαζί για την ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, έδωσε το παρόν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο Shark. …