Τρίτη , 24/04/2018

Προκαλεί και πάλι η «παρουσιάστρια του κολλαγόνου» και μέλος της Ν.Δ Έλλη Παπαγγελή: «Oι Παοκτσήδες θα πάνε να πολεμήσουν μαζί με τους Βούλγαρους!», Ζητούν από τον Κούλη να την διαγράψει Σήμερα!

Μία προκλητική ανάρτηση, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Έλλη Παπαγγελή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, η οποία είναι και γνωστή ΟΝΝΕΔίτισσα, ανήρτησε ένα άρθρο για το δημοψήφισμα οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο αναφέρει ότι «Αν τιμωρηθούμε, δεν…πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

«Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο», σχολίασε το γνωστό μοντέλο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ξεκίνησαν να τη «στολίζουν» σε παλαιότερες φωτογραφίες της στο instagram.

Nα σημειωθεί πως ήδη αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την «παραιτήσει».

Δείτε επίσης

Σαν Σήμερα το 2003: H τραγωδία των Τεμπών με νταλίκα να «θερίζει» λεωφορείο με μαθητές που ήταν εκδρομή – 21 παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο – 15 χρόνια μετά, οι ποινές και οι εφιάλτες που ξυπνούν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Βαγγέλης Καράλης Απόγευμα Κυριακής 13 Απριλίου 2003. Λίγο πριν της 7.30, ένα λεωφορείο γεμάτο με …