Σάββατο , 20/04/2024

«Πόλεμος» ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την τρανς κοινότητα, μετά την απόφαση του Next Top Model, να «κόψει» από το ριάλιτι τις τρανσέξουαλ γυναίκες – «Η εκπομπή θέλει τις τρανς στο περιθώριο!»

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Έντονες αντιδράσεις στην τρανς κοινότητα έχει προκαλέσει η συνέντευξη της Βίκυς Καγιά για το Next top Model, η οποία δήλωσε ότι η παραγωγή απέκλεισε πολλές τρανς γυναίκες επειδή δεν ταίριαζαν με το προφίλ της εκπομπής.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά δήλωσε στο περιοδικό People:

Οι φετινές υποψηφιότητες κάλυπταν μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών κοριτσιών. Αναρωτιέμαι αν είχαν και transgender κορίτσια. «Βεβαίως. Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα, κούκλα, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε ακόμα αλλάξει την ταυτότητά της» λέει η Βίκυ.

H απάντηση της τρανς κοινότητας ήταν άμεση με την επιχειρηματία και πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλο Θεσσαλονίκης Κρίστυ Ταπάντση να απαντάει στο Label News:

«Είναι ρατσιστικό από την εκπομπή και την παραγωγή να αποκλείουν τις τρανσέξουαλ γυναίκες. Από την στιγμή που άξιζε εμφανισιακά μια τρανς γυναίκα γιατί να μην μπορεί να συμμετέχει στο παιχνίδι και να της κόψουν τα όνειρα. Τι θέλουν δηλαδή, όλες οι τρανς γυναίκες να ζούνε στο περιθώριο και αποκλεισμένες, αυτό ζητάει το Next top Model;!»

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …