Σάββατο , 18/11/2017

Σπάει κάθε ρεκόρ ο Γιάννης Πλούταρχος με το νέο του τραγούδι «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» – Μόλις κυκλοφόρησε, έγινε ένα από τα πιο προβεβλημένα video clip στο You Tube στην Ελλάδα!

«Καλπάζει» το νέο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου στο You Tube. Μέσα σε μόλις 3 μήνες ο αγαπημένος διαχρονικός τραγουδιστής κατάφερε με το νέο του τραγούδι «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» να έχει περισσότερες από 2.300.000 προβολές οι οποίες αυξάνονται καθημερινά!

Το κοινό για ακόμη μια φορά δείχνει έμπρακτα την αγάπη του στον λαϊκό καλλιτέχνη κάνοντας το τραγούδι του hit μέσα σε μόλις λίγους μήνες κυκλοφορίας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» είναι από τα πρώτα τραγούδια στις προτιμήσεις των τηλεθεατών στο You Tube!

To «Πέρα από τα Μάτια μου» είναι το πρώτο single από το επόμενο album του που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Η μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου παρασύρει σε κάτι ονειρικό, οι στίχοι της Βίκυς Γεροθόδωρου λένε μια μαγευτική ιστορία χαμένης αγάπης και η φωνή του Γιάννη Πλούταρχου αγγίζει κάθε συναίσθημα με το μοναδικό της ηχόχρωμα…

Δείτε επίσης

Σήμερα η μεγάλη Πρεμιέρα του Mιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» στο Θέατρο Broadway με τον Γιάννη Πλούταρχο σε ρόλο έκπληξη

Σήμερα Τετάρτη 15/11 η μεγάλη πρεμιέρα ΤO MUSICAL-ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ FINOS FILM «ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ» ΓΙΑ …