Δευτέρα , 16/07/2018

Συνεργασία STAR – ALPHA: Ποιες εκπομπές αλλάζουν τηλεοπτική «στέγη»

Η ενημέρωση μετακομίζει στο STAR και η ψυχαγωγία στον ALPHA: Αυτό στην ουσία προβλέπει το σχέδιο συνεργασίας των δυο καναλιών που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες, με στόχο να μπει σε εφαρμογή απο τη νεα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα αυτο που συζητείται ειναι η ενημέρωση του ALPHA, δηλαδη ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές (πρωινό Σαββατοκύριακου) να στεγαστούν στις εγκαταστάσεις του STAR στην Κηφισιά και να «βγαίνουν» απο κει… Ενώ το ψυχαγωγικό κομμάτι του STAR να μετακομίσει στον ALPHA.

Αυτά ειναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής… Ωστόσο, απο άλλες πηγές πληροφόρησης ακούγεται οτι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει το συγκεκριμένο project, στο «κάδρο» ενδέχεται να μπει ο ΑΝΤ1.

Προς το παρόν ομως, ολα δείχνουν οτι η συνεργασία STAR – ALPHA, δεν απειλείται και προχωράει χωρίς να συναντά μπροστά της σοβαρά εμπόδια.

(enimerosi24)

Δείτε επίσης

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο Νίκος Ευαγγελάτος – Του παίρνει την θέση στο Epsilon ο «άσπονδος εχθρός» του Έλλη Στάη – Εκνευρισμένος ο παρουσιαστής και η κόντρα του με την Έλλη εδώ και 12 χρόνια!

Βαγγέλης Καράλης Η Έλλη Στάη έχει πραγματοποιήσει ήδη συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Epsilon και …