Τρίτη , 22/05/2018

Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» στα Νούμερα Τηλεθέασης η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο ΑΡΤ – Το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Λιάγκα έφερε διψήφια Νούμερα στην εκπομπή!

«Κόκκινο» χτυπάει η μεσημεριανή εκπομπή Στη Φόρα που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την τηλεόραση του ΑΡΤ, αφού σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen η εκπομπή έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό προκαλώντας πονοκέφαλο στα απέναντι προγράμματα.

Την Παρασκευή (5/1) η εκπομπή παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ για το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1, έχοντας τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να κοπεί αιφνιδίως το Late Night. Το αποκλειστικά ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φόρα»  την έκαναν να «χτυπήσει κόκκινο» στα νούμερα τηλεθέασης.

(Βαγγέλης Καράλης, Φίλιππος Καμπούρης)

Έτσι, την Παρασκευή (5/1) η εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη, με μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ τηλεθέασης! Πιο συγκεκριμένα, στο τέταρτο 14:15-14:30 κατάφερε στο κοινό 40+ να «σκαρφαλώσει» στο θεαματικό 11,8%.  Περίφημα τα πήγε στο ίδιο τέταρτο και στο γυναικείο κοινό, που κάποτε παρακολουθούσε φανατικά την Ελένη Μενεγάκη, συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 11,6% ενώ στο Γενικό Σύνολο Τηλεθέασης σημείωσε 9,2%.

Δείτε επίσης

Έχουν ξεφύγει στην Μύκονο! Χρεώνουν μέχρι και τα μεταφορικά στο delivery με 7 ευρώ! Πληρώνεις τον καφέ για σαμπάνια στο νησί που «ζει στον κόσμο του»

Στο καφέ Cova στο Μιλάνο, επί της οδού Montenapoleone, του 7ου ακριβότερου δρόμου στον κόσμο, …