Τρίτη , 16/04/2024

Τέσσερα χρόνια μετά: Κατάκοιτος με τετραπληγία ο B. Πέππος που ξυλοκοπήθηκε από μπράβο της Μυκόνου

Η μέρα που του άλλαξε την ζωή: Πήγε να διασκεδάσει σε γνωστό beach bar με την γυναίκα του και βρέθηκε με τρεις αρτηρίες κομμένες

Ο άγριος ξυλοδαρμός του Κύπριου επιχειρηματία Βαγγέλη Πέππου από μπράβο γνωστού beach bar της Μυκόνου είχε σοκάρει το πανελλήνιο τέσσερα χρόνια πριν. Μπράβος σε beach bar της Μυκόνου, έσπασε στο ξύλο τον Κύπριο πελάτη ο οποίος με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο εγκληματίας «σεκιουριτάς», εξαφανίστηκε το ίδιο βράδυ μετά το επεισόδιο. Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» τέσσερα χρόνια μετά μιλάει με την πεθερά του άτυχου σήμερα Βαγγέλη και μας περιγράφει την τραγική του κατάσταση καθώς βρίσκεται σε φυτική κατάσταση χωρίς να μπορεί μιλήσει και να περπατήσει.

Ο μπράβος «σάπισε» στο ξύλο τον νεαρό

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 22:30 στις 6 Σεπτεμβρίου του 2015. Το θύμα, μαζί με φίλους του προσπάθησε να μπει στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ και έτσι ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει». Για αδιευκρίνιστους λόγους και έχοντας χάσει την ψυχραιμία του και κάθε έλεγχο γρονθοκόπησε ανελέητα τον νεαρό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο μπράβος μετά τον ξυλοδαρμό εξαφανίστηκε ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Θριάσειο νοσοκομείο της Αθήνας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Είχε βγει με τη γυναίκα του και κατέληξε με τρεις αρτηρίες κομμένες

Ο 31χρονος τότε Βαγγέλης με καταγωγή από την Κύπρο ήταν μόνιμος κάτοικος Μυκόνου και εργαζόταν ως ταπετσιέρης. Ο άντρας και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί για να βγει βόλτα με την σύζυγό του έπειτα από πολύ καιρό, αλλά κανείς δεν περίμενε τι θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ραντεβού. Όλα συνέβησαν όταν προέκυψε μια παρεξήγηση και ο σεκιουριτάς του μαγαζιού του επιτέθηκε, χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο Βαγγέλης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση αφού λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι έχει ένα κάταγμα, ένα τεράστιο αιμάτωμα και τρεις αρτηρίες κομμένες.

Σήμερα ο Βαγγέλης είναι κατάκοιτος με τετραπληγία – Ανοιγοκλείνει μόνο τα μάτια του

Τέσσερα χρόνια μετά η οικογένεια του Βαγγέλη ζητάει ακόμη δικαίωση. Σήμερα ο Βαγγέλης βρίσκεται σε φυτική κατάσταση και μη αναστρέψιμη. Βρίσκεται στην Κύπρο σε κέντρο αποκατάστασης. Η σύζυγός του που ήταν εκεί μαζί του στο beach bar, μένει μόνιμα στην Μύκονο μαζί με το εξάχρονο παιδάκι τους. Η οικογένεια με το γνωστό beach bar, τα βρήκαν εξωδικαστικά. Ο εγκληματίας μπράβος δεν του επιτρέπεται πλέον να δουλέψει σε καμία εταιρεία σεκιούριτι, καθώς έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για βαριά σωματική βλάβη. Έχει κάνει έφεση και σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος στην Θεσσαλονίκη. Η πεθερά του Βαγγέλη, κυρία Αλίκη Κλεάνθους μιλάει αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

«Σήμερα ο Βαγγέλης βρίσκεται σε φυτική κατάσταση και μη αναστρέψιμη. Βρίσκεται στην Κύπρο σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι κατάκοιτος με τετραπληγία, δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Ανοιγοκλείνει μόνο τα μάτια. Το παιδάκι του ζει εδώ μαζί μας στην Μύκονο και με την μητέρα του, την Αφροδίτη. Σήμερα το παιδάκι του ρωτάει για τον πατέρα του, είναι έξι ετών. Ρωτάει και ψάχνει συνέχεια τον πατέρα του. Θεωρεί μπαμπά του τον σύζυγό μου, τον παππού του. Η κόρη μου περνάει μεγάλες περιόδους κατάθλιψης. Δεν νοιώθει ούτε παντρεμένη, ούτε χήρα, ούτε ελεύθερη. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της το παιδάκι τους.»

«Ο μπράβος ζει ελεύθερος ενώ μας κατέστρεψε την ζωή»

Η κυρία Κλεάνθους μιλώντας στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» συνεχίζει να ζητάει δικαίωση και την καταδίκη του άνδρα που τους κατέστρεψε οικογενειακώς:

«Ο δράστης έπεσε στα μαλακά. Στο δικαστήριο έλεγε ότι δεν είχε καταλάβει τι είχε κάνει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τιμωρηθεί στον δεύτερο βαθμό. Αυτός ο κύριος κυκλοφορεί ελεύθερος, άφησε ένα παιδάκι «ορφανό» και τον πατέρα του ένα παλικάρι δύο μέτρα σχεδόν «νεκρό». Ζει στην Θεσσαλονίκη και κάνει την ζωούλα του ενώ εμάς, μας κατέστρεψε οικογενειακώς. Δυστυχώς γίνονται πολλά τέτοια περιστατικά στην Μύκονο που δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας και φοβάμαι για τις μητέρες και τα παιδιά τους.»

Πηγή: Εφημερίδα ΜΠΑΜ/ Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …