Κυριακή , 17/02/2019

Το νέο δελτίο ειδήσεων του Epsilon στήνεται με την «συνταγή» του Mega – Ποιοι δημοσιογράφοι θα το στελεχώσουν

Πυρετώδεις διεργασίες στον τομέα της ενημέρωσης καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στο «Epsilon» μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού από τον Δημήτρη Μιχαλέλη, μέχρι πρότινος διευθυντή στη «Real News». Ο Δημήτρης Μιχαλέλης, που είναι γνώστης της τηλεοπτικής αγοράς,  φιλοδοξεί να επαναφέρει στο τηλεοπτικό κοινό την εγκυρότητα.. και το πρεστίζ του δελτίου ειδήσεων του παλιού MEGA… Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στη στελέχωση του δελτίου με ικανούς και έμπειρους ρεπόρτερ και τεχνικούς του μεγάλου καναλιού ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στο σταθμό, πριν από τον ερχομό του νέου γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.

Ανάμεσά τους η Μαίρη Ορφανίδη, η Κωνσταντίνα Καζαντζή, η Δέσποινα Βλεπάκη, η Μαρία Παύλου, ο Δημήτρης Σαραφίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο του νέου καναλιού θα βασιστεί ακόμη: α) στο δυναμικό του «Epsilon» που θα ομογενοποιηθεί, β) σε προσωπικό της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» που γνωρίζει την τηλεοπτική δημοσιογραφία και γ) σε κάποια από τα πρόσωπα του MEGA, καθώς και άλλων καναλιών.

Πηγή: Enimerosi24

Δείτε επίσης

Ποια είναι η Κατερίνα Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

Η ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα (Katerine Duska) θα εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στη φετινή, 64η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της …