Παρασκευή , 22/06/2018

Τρόμος για Διευθυντή Τηλεοπτικού Σταθμού που άγνωστοι τον απείλησαν τηλεφωνικά και του διέλυσαν το αυτοκίνητο

Άγνωστοι προκάλεσαν την Τρίτη 5 Ιουνίου, ζημίες στο αυτοκίνητο του Διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού Βεργίνα Τηλεόραση, Γιώργο Φουντουκίδη. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα εκφοβισμού για τη μη μετάδοση των συλλαλητηρίων.

Το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης, έξω από το σπίτι όπου βρίσκονταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο με το σήμα του σταθμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βεργίνα Τηλεόραση έχει βρεθεί στο στόχαστρο επιθέσεων. Έχουν προηγηθεί απειλητικά τηλεφωνήματα αλλά και συνθήματα στους τοίχους της οικοδομής, όπου βρίσκονται τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού , ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των συλλαλητηρίων και μεταδίδει ζωντανά τις κινητοποιήσεις για το θέμα των Σκοπίων.

«Οι εκφοβισμοί και οι απειλές δεν μας πτοούν. Θα συνεχίσουμε το έργο μας», δήλωσε ο Γιώργος Φουντουκίδης συμπληρώνοντας: «Οι άγνωστοι έσκασαν δύο λάστιχα του αυτοκινήτου, και προκάλεσαν φθορές. Ήδη έχει ενημερωθεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα».

Δείτε επίσης

Η ελληνική κουζίνα πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά στον παγκόσμιο χάρτη γαστρονομίας – Αυτά είναι τα ελληνικά εστιατόρια που έχουν αστέρι Michelin

Άκης Τσακίρης Σύμφωνα με τον 37ο Οδηγό «Michelin Main Cities of Europe», όλα τα ελληνικά …