Παρασκευή , 29/03/2024

Τρόμος για τον Φίλιππο Καμπούρη και την σύζυγό που κόντεψαν να πεθάνουν σε πασίγνωστο ξενοδοχείο – Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο παρουσιαστής και η σύζυγός του

Ένα βήμα πριν τον θάνατο έφτασε ο γνωστός παρουσιαστής του ART Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του Άννα, από διαρροή τοξικών αερίων σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ και τον δημοσιογράφο Πάνο Τζήφα.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ρέθυμνο στις 15 Αυγούστου το 2013 στο γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο Grecotel.

Όπως λέει ο Φίλιππος Καμπούρης το πρωί που ξύπνησε με την σύζυγό του ένιωσαν έντονη δυσφορία, χωρίς να μπορούν να αναπνεύσουν καλά μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα με έντονο αίσθημα καψίματος στα μάτια και στον φάρυγγα, ναυτία και έντονη αδυναμία, σχεδόν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Αμέσως κάλεσαν τον γιατρό του ξενοδοχείου ο οποίος τους εξέτασε και διαπίστωσε ότι είχαν συμπτώματα έκθεσης σε τοξικά αέρια επιβεβαιώνοντας την βλάβη στην υγεία του ανδρόγυνου.

Στο ξενοδοχείο προσήλθαν και αστυνομικοί οι οποίοι διαπίστωσαν την άθλια κατάσταση τους και την αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα επικίνδυνα αέρια.

Τα συγκεκριμένα αέρια είχαν διαρρεύσει από χαλασμένο ψυγείο, κάτω από τον όροφο του δωματίου τους και έφτασαν στο δωμάτιο του παρουσιαστή μέσω του αεραγωγού.

Όπως διαπιστώθηκε τα αέρια περιείχαν αμμωνία, στοιχείο, εξαιρετικά αποπνικτικής οσμής και ιδιαίτερα επικίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει εκτός από σωρεία αναπνευστικά προβλήματα, δερματικές και εγκεφαλικές βλάβες, ενώ η μεγάλη έκθεση σε αυτό μπορεί να αποβεί μοιραία!

Αυτό σημαίνει πώς αν η διαρροή αερίου είχε γίνει το  βράδυ και όχι το πρωί, αυτήν την στιγμή θα μπορούσαμε να μιλάμε για τον τραγικό θάνατο που θα έβρισκε το άτυχο ζευγάρι που τελικά σώθηκε από θαύμα και τύχη!

Ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγος του έκαναν μήνυση και αγωγή στο ξενοδοχείο Grecotel και στον ιδιοκτήτη Νίκο Δασκαλαντωνάκη. Η μήνυση θα εκδικαστεί την Δευτέρα στις 11/6.

Πηγή: Εφημερίδα ΜΠΑΜ

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …