Παρασκευή , 19/04/2024

Άγγελος Μιχαήλ – Κωνσταντίνος Ράλλης: Το τραγούδι που τους έγραψε ο ψάλτης πατέρας τους για να τους σώσει από την κατάθλιψη

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Ο Άγγελος Μιχαήλ και ο Κωνσταντίνος Ράλλης είναι αδέλφια και έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην λαϊκή μουσική. Έχοντας πλούσια καλλιτεχνική πορεία τους συνδέει μια ιστορία που τους έχει σημαδέψει την ζωή. Τα δύο αδέλφια ξεκινούν την μουσική επηρεασμένοι από τον πατέρα τους που είναι ψάλτης και λάτρης της μουσικής. Οι τρεις τους δημιουργούν μια πολύ δυνατή καλλιτεχνική ομάδα. Τα δύο αδέλφια ερωτεύονται παράφορα, χωρίζουν και η κατάθλιψη τους έριξε στα «πατώματα».

Ο πατέρας τους αποφασίζει να τους γράψει ένα τραγούδι για να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Τα αδέλφια «επανέρχονται στην ζωή», κάνουν επιτυχία και θέλουν να ετοιμάσουν μια έκπληξη στον πατέρα τους. Η μοίρα όμως έπαιξε διαφορετικά παιχνίδια καθώς μέσα σε δύο μήνες, ο πατέρας τους, αρρωσταίνει και φεύγει από την ζωή. Τα δύο αδέλφια δεν πρόλαβαν να αποδώσουν τον φόρο τιμής που ήθελαν, συνεχίζουν όμως να κάνουν περήφανο τον μπαμπά τους καθημερινά, με την καλλιτεχνική τους σταδιοδρομία και το ήθος τους.

Οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να εμφανιστούν στο προσκήνιο με διαφορετικά ονόματα θέλοντας να χαράξουν την δική τους πορεία, παραμένοντας όμως πάντα μια «γροθιά»: «Θεωρήσαμε σωστό να μην μπερδέψουμε τον κόσμο ότι είμαστε αδέλφια διότι είμαστε διαφορετικοί ως άνθρωποι και καλλιτεχνικές. Άλλος είναι ο Άγγελος Μιχαήλ και άλλος ο Κωνσταντίνος Ράλλης. Θέλαμε ο καθένας να χαράξει την δική του πορεία, παρόλα αυτά όμως σε όλα τα υπόλοιπα είμαστε μαζί ένα! Παρόλο που κάνουμε σόλο καριέρα δεν υπήρξε ποτέ ζήλια μεταξύ μας. Ο πατέρας μας φρόντισε να είμαστε μαζί ενωμένοι από την αρχή μέχρι λίγο πριν φύγει από την ζωή. Του υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε πάντα μια γροθιά μαζί.»

Αφορμή για να ασχοληθούν με την μουσική ήταν οι θρησκευτικοί ύμνοι, που άκουγαν καθημερινά από τον ψάλτη πατέρα τους όπως μας δηλώνουν:

«Αφορμή για να ξεκινήσουμε την μουσική ήταν ο πατέρας μας. Έγραφε μουσική και στίχους ερασιτεχνικά. Επίσης ήταν ψάλτης στην εκκλησία. Έψελνε στο σπίτι και τα πρώτα ερεθίσματα που είχαμε ήταν θρησκευτικές μελωδίες. Στα αυτιά μας ως παιδάκια ακουγόντουσαν σαν τραγούδια. Ερχόταν το βράδυ πριν κοιμηθούμε και μας μάθαινε ψαλμωδίες. Μας άρεσαν πολύ και έτσι μπήκε μέσα μας το μικρόβιο να γίνουμε τραγουδιστές!»

Όπως εξομολογούνται στην εφημερίδα espresso o πατέρας τους, τους έσωσε από την κατάθλιψη καθώς τα δύο αδέλφια πιάστηκαν από το χέρι του και επανήλθαν και πάλι στην ζωή μετά από τις δραματικές ερωτικές απογοητεύσεις που πέρασαν το 2012 και το 2013 αντίστοιχα. Ήθελαν να του αφιερώσουν ένα βίντεο κλιπ, όμως δεν πρόλαβαν καθώς ο μπαμπάς τους αναπάντεχα έφυγε από την ζωή:

(στο στούντιο μαζί με τον πατέρα τους)

«Μέσα σε διάστημα δύο ετών ερωτευτήκαμε και οι δύο μας παράφορα διαφορετικές κοπέλες. Χωρίσαμε και μας επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Πέσαμε στα πατώματα, στα όρια της κατάθλιψης. Παρατήσαμε τον εαυτό μας και το τραγούδι. Ο πατέρας μας, μας έβλεπε καθημερινά και μαράζωνε. Έτσι αποφάσισε να μας γράψει ένα τραγούδι, το «Κορίτσι που περίμενα» για να ξεπεράσουμε τον χωρισμό μας και την θλίψη μας. Σιγά σιγά αρχίσαμε και πάλι να μπαίνουμε στο στούντιο. Ηχογραφήσαμε μαζί το κομμάτι και μέσα από την δουλειά, τους στίχους και την δύναμη του πατέρα μας ξεπεράσαμε την κατάθλιψή μας. Ήταν το πρώτο τραγούδι που ερμηνεύσαμε μαζί και έγινε επιτυχία. Θέλαμε ως φόρο τιμής στον πατέρα μας, να του κάνουμε μια έκπληξη και να του ετοιμάσουμε το video clip του τραγουδιού. Δυστυχώς δεν προλάβαμε. Αρρώστησε και μέσα σε δύο μήνες πέθανε. Το όνειρο μας έμεινε ανεκπλήρωτο αλλά η δύναμη του πατέρα μας, μας έσωσε από την κατάθλιψη. Τα τελευταία λόγια που μας είπε είναι να είμαστε πάντα ενωμένοι, να μην βάλουμε ποτέ κανέναν ανάμεσά μας και να προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Για εμάς δεν έχει φύγει από την ζωή, τον αισθανόμαστε καθημερινά μαζί μας.» μας αναφέρουν τα δύο αδέλφια συγκινημένοι.

Ο Άγγελος Μιχαήλ και ο Κωνσταντίνος Ράλλης έχοντας πάντα δίπλα την προστασία του πατέρα τους συνεχίζουν να τον κάνουν υπερήφανο. Τα δύο αδέλφια κάνουν live εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο στο Conte bar και στο Barley στην Γλυφάδα με τους τραγουδιστές να απογειώνουν την διασκέδαση στα ύψη: «Κοινός μας στόχος είναι ο κόσμος να αγαπήσει τα τραγούδια μας και να ακουστούν όσο περισσότερο γίνεται. Να περάσουν καλά ακούγοντας τα τραγούδια μας και να νοιώσουν όμορφα συναισθήματα, με ανιδιοτέλεια και πάθος για αυτό που κάνουμε.» μας αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …