Παρασκευή , 29/03/2024

Άδραξε το 24ωρο και ζήσε την καλή ημέρα από το πρωί με χαμόγελα και αισιοδοξία!

Η αλήθεια είναι πως όλοι μιλούν για τη νύχτα. Πως όλοι μιλούν για ατελείωτα ξενύχτια και ποτά κάτω από το φως των αστεριών και την ησυχία που αυτή συνοδεύει. Όλοι έχουμε συνδέσει μια τουλάχιστον αξέχαστη εμπειρία με ένα φεγγάρι. Μήπως όμως έχουμε ξεχάσει τη λάμψη της ημέρας;

Ένα χαμόγελο δε μπορεί να γίνει πιο λαμπερό κάτω από έναν φωτεινό ήλιο. Έχουμε συνδέσει την ημέρα με δουλειές και υποχρεώσεις αλλά αυτή είναι που μας δίνει ζωή. Η ημέρα είναι αυτή που πραγματικά βιώνουμε πολλαπλά συναισθήματα και καταστάσεις ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι χανόμαστε μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

“Η ευτυχία δεν είναι κάτι ετοιμοπαράδοτο. Επέρχεται με τις πράξεις μας” και υπό το φως της ημέρας ο άνθρωπος μπορεί να γίνει δημιουργικός και να δείξει αυτό που πραγματικά είναι. 7 ημέρες μπορεί να μην είναι αρκετές για ξεκούραση αλλά 7 πρωινές ώρες αρκούν για να προσπαθήσεις να πας ένα βήμα πιο μπροστά, να κυνηγήσεις αυτό που αγαπάς, να αγαπήσεις τον εαυτό σου.

Και μπορεί να λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται αλλά για σένα που δεν είσαι πρωινός τύπος η αλήθεια είναι πως αυτό το λένε όσοι επιλέγουν να κρίνουν και να επαναπαύονται στις πρώτες ώρες αυτής. Η καλή μέρα πλάθεται από την αρχή μέχρι το τέλος, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου και ίσως να είναι και αυτή που κρίνει τη νύχτα. Σίγουρα μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Η νύχτα να κρίνει την ημέρα. Αλλά μια δημιουργική ημέρα ποτέ δεν κατέστρεψε ένα όμορφο βράδυ. Ο άνθρωπος ζει όταν απελευθερώνεται και προχωράει μπροστά.

Εξάλλου, τα καλύτερα όνειρα συμβαίνουν όταν είσαι ξύπνιος…

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …