Τρίτη , 16/04/2024

Ήρθε και στην Ελλάδα το «AirBnB των γυμνιστών» – Aυτές είναι οι πόλεις και τα νησιά στην χώρα μας που νοικιάζεις σπίτι και τα πετάς όλα!

Έκανε την εμφάνισή του στα τέλη του Φλεβάρη και  έχει στόχο να σε φέρει κοντά στη φύση, παρέχοντας τη δυνατότητα να νοικιάσουμε ένα κατάλυμα που θα επιτρέπει σε εμάς και τους γύρω μας να κυκλοφορούμε όπως μας γέννησε η μαμά μας.

«Έχουμε ταξιδέψει πολύ με τη γυναίκα μου σε όλο τον κόσμο κι έχουμε μείνει σε διαμερίσματα μέχρι πεντάστερα ξενοδοχεία. Βέβαια, κάθε φορά που ψάχναμε στο Airbnb, καταλαβαίναμε όλο και περισσότερο ότι δεν είναι και πολύ φιλικό προς τους γυμνιστές», αναφέρει το ζευγάρι που είχε την ιδέα για την δημιουργία αυτής της διάσημης πλέον πλατφόρμας.

Ο 49χρονος Πετρί είχε και το πλεονέκτημα να γνωρίζει από ιστοσελίδες, μιας και εργάζεται ως IT, ενώ παράλληλα, η γυναίκα του έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε θέματα τουρισμού. Αυτό φυσικά που τους ένωσε ήταν η κοινή τους αγάπη για το γυμνισμό.

Ας πάμε όμως στα δικά μας. Η χώρα μας έχει δυναμικό κοινό που αρέσκεται στο γυμνισμό κι έτσι ήταν από τις πρώτες που έστειλαν αιτήσεις για να μπουν στην πλατφόρμα. Ένα από πρώτα σπίτια που προστέθηκαν ήταν από την Κεφαλονιά, ενώ Λευκάδα, Μεσσήνη και Αθήνα, προστέθηκαν στην συνέχεια.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτών των σπιτιών είναι πως είτε βρίσκονται λίγο πιο μακριά από τα υπόλοιπα της περιοχής, είτε είναι περιφραγμένα κι έχουν μεγάλους κήπους, έτσι ώστε ο καθένας να έχει την ελευθερία να κυκλοφορεί, όπως θέλει. Η συμβουλή που δίνει η πλατφόρμα στους γυμνιστές όμως, είναι αυτό που θα σου μείνει αν ποτέ επισκεφθείς αυτή την πλατφόρμα. Να κοιτάζεστε στα μάτια! Και αυτό γιατί οι χώροι δεν προορίζονται για σεξ, αλλά για να κυκλοφορείτε μόνο γυμνοί.

Τι θέλουν να πετύχουν όμως οι δημιουργοί του NaturistBnB; Να γίνουν το νούμερο ένα για τους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν ένα με την φύση. Και ίσως το καταφέρουν!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …