Τετάρτη , 24/04/2024

Αγωγές κατά του ΑΝΤ1 και της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ετοιμάζει η Εύη Βατίδου – Η οργισμένη απάντηση της στο Instagram στέλνοντας το “Πρωινό” στα δικαστήρια!

Μιλώντας με ένταση με τους δημοσιογράφους σε βραδινή της έξοδο, η Εύη Βατίδου ανέφερε πως κάποια στιγμή θα γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή της, παρόλο που μέχρι τώρα η ζωή της «γράφεται στα περιοδικά, στα sites, στις τηλεοπτικές εκπομπές».

Στη συνέχεια  όταν ρωτήθηκε αν τροφοδοτεί τις φήμες με αναρτήσεις στα social media αντέδρασε έντονα: «Στην τελική δεν έχω καταλάβει, γιατί η δική μου ζωή να είναι προς πώληση και να βγάζετε λεφτά εσείς; Από πού τη βγάζω εγώ; Άλλο τα social media, άλλο η τηλεόραση. Όλο εμένα παίζετε και τους… διάφορους. Δεν βγάζετε λεφτά από αυτό; Και εσείς πληρώνεστε και όλοι πληρώνονται».

Τα λεγόμενα της σχολιάστηκαν έντονα από το πάνελ της Σκορδά στο “Πρωινό”

Στην συνέχεια του τηλεοπτικού ξεκατινιάσματος η Εύη Βατίδου απάντησε στο Instagram γράφοντας ότι θα κάνει αγωγή κατά της εκπομπής και του ΑΝΤ1. 

Εύη Βατίδου Instagram 

  • Λυπαμαι που ειμαι αναγκασμενη να εκθεσω τον εαυτο μου εναντια στις αρχες μου , για να υπενθυμισω σε καποιους ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ Αρχες Ηθικης και δεοντολογιας. ΣΕΒΟΜΑΙ σημαινει οτι θεωρω πως αξιζει να εκτιμω τον αλλον και αποφευγω απο το να παρεμβαινω στην προσωπικη του ζωη οταν αυτος δεν το επιθυμει ειδικα οταν εχει την υποχρεωση να προστατευσει ανηλικα παιδια. Δεν προσβαλλω κανεναν οταν δημοσια τοποθετω τα πιστευω μου μετα απο ανεπιτρεπτη προκληση. Δεν εχω αναγκη να πουλω τον εαυτο μου εξευτελιζοντας τους συνανθρωπους μου για τα προς το ζην .Ειμαι ευλογημενη !Προτιμω να εργαζομαι με ηθος και τιμιοτητα αλλιως καλυτερα να πεινασω.Λυπαμαι για αυτους που εχουν εισχωρησει στις εννοιες του ναρκισσισμου και εχουν ξεφυγει τελειως αλλα δεν μπορω να σωσω τον κοσμο ας προλαβουν μονοι τους να σωσουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους. Απλα τοποθετω τη θεση μου βαση της ηθικης που με διδαξε η μητερα μου και που ευχομαι να σταθω αξια να διδαξω και γω στα παιδια μου. ΑΠΑΙΤΩ δημοσια μεσα απο τα δικα μου social media την προστασια του οικογενειακου μου περιβαλλοντος αλλιως δεν μου αφηνετε αλλη λυση απο το να κινηθω νομικα.
    #justsaying
  • anna.agapiouΠολύ καλά τους τα λες!!! Εύγε!!! ❤
  • anna.agapiouΚαι μια ερώτηση αυτοί τι επαγγέλλονται??? Από πότε το κουτσομπολιό και η κακεντρέχεια έγινε επάγγελμα??? 😢
  • evivatidou1@anna.agapiou θα τη φανε τωρα την αγωγη για να μαθουν

Νωρίτερα, χτες στην εκπομπή “Στη Φόρα” πριν το πρώην μοντέλο κάνει την ανάρτησή της στο Instagram, είχε μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη, δηλώνοντας πώς θα κάνει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 7:58

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …