Πέμπτη , 25/04/2024

Ανακαλύπτεις αν αγαπάς έναν άνθρωπο όταν μπορείς να επικοινωνείς μαζί του στο κρεβάτι …

Κάθε έρωτας είναι εξίσου συναρπαστικός όσο και τρομακτικός καθώς στις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν είναι απλά ένας ενθουσιασμός ή η πραγματική αγάπη που πάντα περίμενες. Στην πραγματικότητα για να ανθίσει μια αγάπη χρειάζεται αρκετός χρόνος και περιθώριο ώστε να το αντιληφθείς και να το νιώσεις πραγματικά.

Σε κάθε γνωριμία με ένα νέο έρωτα αισθάνεσαι πως πετάς στα σύννεφα ονειροπολώντας το μέλλον σου μαζί του, αλλά και περιμένοντας να ακούσεις από τα χείλια του την λέξη σ ’αγαπώ.

Μην νομίζεις όμως πως είναι τόσο εύκολο για κάποιον να εκφράσει τα συναισθήματα του , αν δεν τα νιώσει πραγματικά, πρώτον γιατί το να το πει χωρίς να το εννοεί θα σε πληγώσει πολύ περισσότερο από το να μην το ακούσεις καν και δεύτερον γιατί δεν σε έχει αισθανθεί ολοκληρωτικά ώστε να γεμίσει όλα τα κενά του.

Στην αρχή όλα αρχίζουν με ένα ραντεβού για να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα , όπου στη συνέχεια υπάρχουν και άλλα φυσικά, όμως και πάλι δεν γνωρίζεις τι συναισθήματα υπάρχουν μέσα σου καθώς δεν τα έχεις να ανακαλύψει ακόμα και σίγουρα συμβάλει το ότι ακόμα δεν έχεις ολοκληρώσει με τον άνθρωπο σου. Όταν δυο άνθρωποι οι οποίοι βγαίνουν έρθουν σε ερωτική επαφή τότε μπορούν να ξεχωρίσουν τα συναισθήματα τους και να αγαπηθούν πραγματικά.

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό ώστε να καθορίσει μια σχέση γιατί η καλή επικοινωνία στον ερωτικό τομέα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι σε κάνει να δίνεσαι ολοκληρωτικά στον άλλο δημιουργώντας πιο δυνατά συναισθήματα αφού, τα κορμιά σας γίνονται πλέον ένα.

Την αγάπη και τον έρωτα θεωρώ ότι ο καθένας τα ερμηνεύει διαφορετικά και αν όντως υπάρχει κάτι ανάλογο και αυτό προσωρινό είναι όπως όλα στη ζωή. Όταν καταλάβει ο άνθρωπος αυτό που πραγματικά αισθάνεται και κυρίως μέσα από τη σεξουαλική επαφή θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή του.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …