Παρασκευή , 29/03/2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Αναστασία Τσιλιμπίου: H όμορφη ηθοποιός που στα 19 της μόλις χρόνια, έχει καταφέρει να γοητεύσει το ελληνικό και το τούρκικο τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο της

Οι άγγελοι ζουν στην γη, και αυτό μας το αποδεικνύει η Αναστασία Τσιλιμπίου η οποία, ενηλικιώθηκε και συνεχίζει να μας μαγεύει μέσα από τις εκπληκτικές ερμηνείες της στην ελληνική και τουρκική οθόνη.

 Το μυστικό της επιτυχίας στη ζωή είναι να είσαι έτοιμος όταν έρθει η δική σου ώρα

Ξεκίνησες  να  γίνεσαι  αναγνωρίσιμη  μέσα από το modeling είναι κάτι που λόγω ηθοποιίας το έχεις αφήσει πίσω σου;

Νομίζω πως ναι. Το modeling είναι η αρχή μου και πάντα το αγαπώ, δεν  το αποκλείω  ποτέ. Απλά έχω βρει  την  ταυτότητα μου, αυτό που με γεμίζει. Και  αυτό  είναι  η υποκριτική.  Εννοείται  πως  θα ήθελα να έχω την ευκαιρία  να  κάνω  και  άλλα  πράγματα  στο  μέλλον  στο χώρο αυτό, αφού  εξάλλου  η  μόδα  είναι  κάτι  που πάντα  με  γοήτευε.

Σε μικρή ηλικία μας μάγεψες μέσα από την συμμέτοχη σου στις σειρές του mega στο «Για την καρδιά ενός αγγέλου»  και «Το νησί». Τι συναισθήματα σου άφησαν αυτές οι συνεργασίες;

Στο «Για την καρδιά ενός αγγέλου»  ήμουν 8 ετών. Με τα παιδικά μου μάτια όλα φαινόντουσαν τότε εύκολα και μαγικά. Από τότε ήξερα τι ήθελα. Στο «Το νησί» βέβαια, μπήκα στα βαθιά. Κατάλαβα πόσο βαθύς και ακόμα πιο όμορφος είναι αυτός ο κόσμος. Είχα απίστευτους «δάσκαλους» δίπλα μου που μου έμαθαν πολλά. Νιώθω πολύ τυχερή να έχω στις σελίδες του βιογραφικού μου αυτή τη δουλειά.

Λίγα χρόνια αργότερα σε βλέπουμε σε μεγάλη τουρκική παραγωγή. Πως προέκυψε αυτή η πρόταση;

Η τουρκική παραγωγή με είδε στην συμμετοχή μου στο νησί. Έτσι έδειξαν ενδιαφέρον και μετά από 4 οντισιόν που πέρασα και ανάμεσα σε 1000 κοπέλες που δοκιμάστηκαν για το ρόλο, μετακόμισα στη Κωνσταντινούπολη για πέντε μήνες.

Εντάχθηκες εύκολα σε μια ξένη χώρα; Τι συμπεριφορά δέχτηκες;

Εκ φύσεως, έχω αρκετά καλή προσαρμοστικότητα. Μπορώ να συνηθίζω και να προσαρμόζομαι σχετικά γρήγορα σε νέα περιβάλλοντα και καταστάσεις. Αυτό εξάλλου κάνει, θεωρώ, τα πάντα πιο διασκεδαστικά και αξέχαστα. Αλλά κύριοι παράγοντες της γρήγορης προσαρμοστικότητας είναι η ανοιχτομυαλιά και εννοείται οι άνθρωποι γύρω σου. Και τους πέντε μήνες που βρέθηκα εκεί, δέχτηκα άψογη επαγγελματική συμπεριφορά από όλους. Για μια 17χρονη που μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο και που μετακόμισε μόνη σε άλλη χώρα, ένιωσα σαν να έχω μια μικρή οικογένεια και ποτέ δεν ένιωσα μόνη.

Το οικονομικό κομμάτι σε εποχή κρίσης για την Ελλάδα παίζει ρόλο ώστε να ανταποκρίνεσαι κυρίως σε προτάσεις του εξωτερικού;

Τα λεφτά είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην εποχή μας. Όχι όμως ο κυρίαρχος για μένα. Πρέπει εσύ ως άνθρωπος να δίνεις πρώτα από όλα τον καλύτερο σου εαυτό σε αυτό που αγαπάς  για να γίνεσαι καλύτερος, ότι και αν φέρνουν οι εξωτερικοί παράγοντες. Πρέπει να κάνεις αυτό που σε γεμίζει, όπως και όπου και αν είναι αυτό. Και όπως ένα γνωμικό που με εμπνέει πολύ, «Το μυστικό της επιτυχίας στη ζωή είναι να είσαι έτοιμος όταν έρθει η δική σου ώρα.»

Υπάρχουν επαφές με άλλες χώρες, εκτός της Τουρκίας;

Ναι, πρόσφατα βρέθηκα στην Ρουμανία, για τη προώθηση της τουρκικής σειράς, όπου πάρα αυτά κρατάω επαγγελματικές επαφές και τελευταία έχω επαφές με το Λονδίνο, όπου ελπίζω σύντομα να κλείσω κάτι.

Έχεις παρακολουθήσει κάποια μαθήματα υποκριτικής; Από που πηγάζει όλο αυτό το ταλέντο;

Για κάποια χρόνια, συμμετείχα στα εφηβικά σεμινάρια του Εθνικού Θεάτρου και ήμουν στην θεατρική ομάδα του δήμου που κατοικώ. Δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω τις ικανότητες μου ως ταλέντο, έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Προτιμώ οι άλλοι να κρίνουν για μένα. Καλύτερη πάντως σχολή για μένα ήταν οι δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα.

Ποιος σε έκανε να το δεις πιο επαγγελματικά όλο αυτό;

Νομίζω η πορεία μου μέχρι τώρα. Αυτό το «γραφτό» αν υπάρχει. Μετά το «Για την καρδιά ενός αγγέλου» έπαιξα στο «Το θαύμα της Άννυ Σάλλιβαν» με την Πέγκυ Τρικαλιώτη στο θέατρο. Εκεί κατάλαβα οτι αυτός ο χώρος είναι αυτό που με γεμίζει και με εμπνέει.

Πρώτος σου στόχος είναι η εκπαίδευση η ο χώρος του θεάματος;

Το ότι ασχολούμαι με το χώρο του θεάματος, δεν σταματάει την δίψα μου για μελέτη. Από μικρή, όσο βρισκόμουν στο σχολείο και είχα επιπλέον τις σειρές και τα γυρίσματα, πάντα φρόντιζα να είμαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής και καλή μαθήτρια. Τώρα που τελείωσα το Λύκειο, η μελέτη είναι κάτι που κρύβεται πια στο εφηβικό μου δωμάτιο, τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Όσο το να πάω σε δραματική σχολή είναι κάτι που σίγουρα θα κάνω το γρηγορότερα δυνατόν.

Φαίνεσαι μια πολύ σεμνή και ταπεινή κοπέλα. Ένιωσες ποτέ να ‘’ξεφεύγεις’’ από την πραγματικότητα;

Αυτό το χρωστάω στους γονείς μου. Από μικρή με κράταγαν με τα μυαλά στο κεφάλι και τα πόδια στο έδαφος. Το ότι έχω κάνει όλα αυτά μέχρι τώρα, δεν αλλάζουν το ποια είμαι, μάλιστα νιώθω ότι δεν είναι αρκετά, πράγμα που σημαίνει ότι πάω πρόσω ολοταχώς για τους στόχους που έχω θέσει στον εαυτό μου.

Η περίοδος αυτή σε βρίσκει ερωτευμένη; 

Υπάρχουν πολλά πράγματα για να είναι ερωτευμένος κάποιος. Από την μυρωδιά της βροχής, μέχρι το αγαπημένο του τραγούδι. Εμένα είναι και η υποκριτική. Όταν δημιουργώ νιώθω ερωτευμένη. Όσο για την πραγματικότητα, ο έρωτας είναι κάτι που τώρα ανακαλύπτω .

 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …

Αφήστε μια απάντηση