Παρασκευή , 19/04/2024

Απίστευτο και όμως Αληθινό! Ελληνικό Διάσημο Site, όχι μόνο δεν πληρώνει τους συντάκτες του, αλλά τους ζητάει να πληρώνουν και από επάνω για να γράφουν, ώστε να “γίνουν όνομα”!

Το διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα μέσο επικοινωνίας σκέψεων και πεποιθήσεων με χιλιάδες ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ωστόσο κρύβει, εκτός από κινδύνους, και μεγάλη εκμετάλλευση.
Αυτός τουλάχιστον ο χαρακτηρισμός ταιριάζει σε πασίγνωστη ιστοσελίδα που τα κείμενά της καθημερινά διαβάζουν χιλιάδες Έλληνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το εν λόγω site, που το γνωρίζει τουλάχιστον το 90% των χρηστών του κυβερνοχώρου και το διαβάζουν μανιωδώς άτομα νεαρής ηλικίας, όχι μόνο δεν πληρώνει τους ταλαντούχους στο γράψιμο συντάκτες του, κάτι που δυστυχώς κάνει η πλειοψηφία των site στην Ελλάδα, αλλά τους “υποχρεώνει” να δίνουν αυτοί μια μηνιαία συνδρομή στην ιστοσελίδα. To ποσό δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο,  με το γεγονός να είναι θλιβερό, αφού εκμεταλλεύονται την επιθυμία νέων να γίνουν αναγνωρίσιμοι και αποδεκτοί στο χώρο του διαδικτύου.
Αναρωτιέμαι τι άλλο θα ακούσουμε…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …