Σάββατο , 20/04/2024

Απίστευτο Σκάνδαλο στην Ελλάδα με Πρωταγωνιστή Πρώην Υπουργό – Η σύντροφός του τον έπιασε στα “πράσα” στο κρεβάτι με τον άνδρα σωματοφύλακά του! (VIDEO)

Απίστευτο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή πρώην Υπουργό!

Πασίγνωστος πολιτικός με έντονο lifestyle και πρώην Υπουργός πιάστηκε στα “πράσα” από την σύντροφό του να κάνει σεξ με τον άνδρα σωματοφύλακά του!

Τρομερές αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή “Στη Φόρα” με τον Φίλιππο Καμπούρη στην Τηλεόραση του ΑΡΤ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Παρουσιαστής της εκπομπής και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης, ο πολιτικός έχει σχέση με πολύ νεαρότερη σύντροφό του. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον ερωτά τους καθώς σε κάθε ευκαιρία αναρτούν φωτογραφίες μαζί σε social media και περιοδικά με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν σε τρυφερές στιγμές.

Μέχρι ένα αναπάντεχο περιστατικό να τα αλλάξει όλα!

Η νεαρή σύντροφος του πρώην Υπουργού, ενώ είχε κανονισμένη δουλειά και ακυρώθηκε, επέστρεψε στο σπίτι που συγκατοικούν για να κάνει έκπληξη στον σύντροφό της.

Εκεί τα είδε όλα! Τον πρώην Υπουργό να ερωτοτροπεί με τον σωματοφύλακά του!

Η κοπέλα έπαθε νευρικό κλονισμό και έφυγε από το σπίτι τρέχοντας.

Η συνέχεια και όλο το Ρεπορτάζ στο Παρακάτω Βίντεο

Πηγή: “Στη Φόρα” ΑΡΤ TV

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …