Πέμπτη , 28/03/2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΤΟ LABEL NEWS: “Οδηγός λεωφορείου αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα σε ηλικιωμένο κύριο με κινητικά προβλήματα!” (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Ένα απίστευτο περιστατικό αγενούς και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς από οδηγό αστικού λεωφορείου στην Αθήνα έρχεται στο φως της δημοσιότητας  από επώνυμη καταγγελία που έγινε στο Label News. 

Συγκεκριμένα η καταξιωμένη ηθοποιός Εύα Καμπίτση καταγγέλλει αποκλειστικά στο Label News ότι οδηγός λεωφορείου απαγόρευσε την είσοδο από την μπροστά πόρτα σε ηλικιωμένο κύριο με κινητικά προβλήματα. 

Εύα Καμπίτση – Καταγγέλλουσα 

Στάση Τσαμαδού  19/6/17, 11:49

Ο εν λόγω οδηγός δεν επέτρεψε στον εν λόγω υπέργηρο και με κινητικές δυσκολίες κύριο με το μπαστουνάκι ο οποίος είχε και εισιτήριο να ανέβει στο λεωφορείο από την μπροστινή πόρτα με συνέπεια να μείνει έξω για να πάρει το επόμενο δρομολόγιο.

Ο κύριος αυτός με το μπαστούνι περίμενε καρτερικά όρθιος σε μια στάση χωρίς παγκάκι.

Το 915  ήταν γεμάτο κόσμο ασφυκτικά. Μπροστά είχε κενό και δεν άνοιξε στον υπέργηρο κύριο ώς όφειλε ούτε όταν το ζήτησε ευγενέστατα ο ίδιος, ούτε όταν το ζήτησα εγώ. Δεν μπόρεσε να ανέβει και περίμενε καρτερικά σε στάση χωρίς παγκάκι το επόμενο δρομολόγιο.”

            

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …