Τρίτη , 16/04/2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: «Η Χριστίνα είχε σχέση με άλλον άντρα όσο ο Στάθης ζούσε. Είναι έγκυος από τον νέο της σύντροφο!» Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη (VIDEO)

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, αποκαλύπτει ότι η Χριστίνα Ψάλτη είχε χωρίσει με τον Στάθη πριν φύγει από την ζωή και ότι είχε σχέση με άλλον άντρα όσο ο Στάθης ζούσε.

Μάλιστα ο Γιάννης Ρώτας κάνει λόγο και για πιθανή εγκυμοσύνη της Χριστίνας από τον νέο της σύντροφο!

Οι πληροφορίες, που έρχονται από το φιλικό περιβάλλον της Χριστίνας, αναφέρουν πως τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος είναι γιατρός. Η σχέση τους έχει προχωρήσει ιδιαίτερα και υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Χριστίνα διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο άνδρας με τον οποίο φαίνεται να είναι ερωτευμένη η Χριστίνα είναι γιατρός και μάλιστα διατηρεί δύο ιατρεία. Το φιλικό περιβάλλον αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πολύ ερωτευμένος με την Χριστίνα και μετά το τέλος της παράστασης που πρωταγωνιστεί η Χριστίνα την περιμένει να φύγουν μαζί.

Οι αντιδράσεις είναι πολλές και οι συγγενείς του Στάθη Ψάλτη εξοργισμένοι απορούν πως είναι δυνατόν η Χριστίνα, που υποστήριζε ότι λάτρευε τον ηθοποιό και ήταν τόσα χρόνια στο πλάι του, να έφτιαξε τόσο γρήγορα ξανά τη ζωή της πριν ακόμα κλείσει χρόνος από το θάνατο του Στάθη. Η Χριστίνα γνώρισε τον Στάθη το 1995, όταν ήταν 22 χρόνων και έντεκα χρόνια αργότερα τον παντρεύτηκε.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη στην εκπομπή “Στη Φόρα” στο ΑΡΤ 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …