Πέμπτη , 25/04/2024

Αποκλειστικές δηλώσεις στο Label News του Δημάρχου Σκύρου για τον άτυχο νεκρό πιλότο που έπεσε με μαχητικό αεροσκάφος δίπλα στο νησί

Νεκρός εντοπίστηκε ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Το Mirage 2000-5 που κατέπεσε ήταν το ένα από τα δύο μαχητικά αεροσκάφη σχηματισμού που είχε απογειωθεί για να αναχαιτίσει τουρκικά μαχητικά που είχαν παραβιάσει το FIR Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής του Mirage 2000-5 που συνετρίβη δεν εξέπεμψε σήμα SOS.

Το Label News μίλησε αποκλειστικά με τον Δήμαρχο Σκύρου κύριο Μίλτο Χατζηγιαννάκη εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια για το τραγικό συμβάν:

Μίλτος Χατζηγιαννάκης -Δήμαρχος Σκύρου 

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας και ο άτυχος πιλότος βρέθηκε νεκρός στα ύδατα του Βόρειου μέρους του νησιού στα 9 ναυτικά μίλια. Κανείς από το νησί δεν είδε την πτώση του αεροπλάνου εξ’ αιτίας της συννεφιάς που υπήρχε. Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, για τον άνδρα που έπεσε υπηρετώντας την πατρίδα του. Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία παρόμοια απώλεια.” 

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …