Πέμπτη , 28/03/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του ANT1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και Έκτορα Μποτρίνι – Σε ποιο γνωστό εστιατόριο βρέθηκαν οι δύο παρουσιαστές; (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεφε στο είδος εκείνο της τηλεόρασης που λατρεύει περισσότερο, αλλά και για το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστός. Να πάρει δηλαδή το μικρόφωνό του και να βγει στις γειτονιές της Ελλάδας. Ήρθε λοιπόν η ώρα, ο Αρναούτογλου να πάρει και πάλι τους δρόμους, για να συναντήσει αυτή τη φορά, εκτός των άλλων, και την μαγειρική.

AdTech AdΣυνοδοιπόρος του βλέπετε στο νέο τηλεοπτικό ταξίδι που ετοιμάζει πυρετωδώς η τηλεόραση του ΑΝΤ1, θα είναι ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι.

Μαζί θα γυρίσουν την Ελλάδα, σε ένα ταξίδι ξεκαρδιστικό και ψυχαγωγικό, όπως μόνο ο Αρναούτογλου γνωρίζει, αλλά και γευστικό και ανεπανάληπτο, με τη σφραγίδα ενός διακεκριμένου σεφ και με μυρωδιές και κεράσματα από τον κάθε τόπο.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά στο τηλεπαιχνίδι “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” και η πρώτη εκείνη συνεργασία τους, τους έβαλε σε δημιουργικούς μπελάδες για νέα τηλεοπτικά ταξίδια.

Η εκπομπή που αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στον ANT1 ξεκίνησε τα γυρίσματα και ο φωτογραφικός φακός του Label News τους “συνέλαβε” στο πρώτο εστιατόριο που θα προβάλλει η εκπομπή.

Πρόκειται για το γνωστό εστιατόριο του κ. Μιχάλη Μαντζουράνη ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ στον Πειραιά  που βλέπουμε στις φωτογραφίες μαζί με τους δύο παρουσιαστές.

Η συνέχεια στις τηλεοπτικές οθόνες …

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση