Τετάρτη , 24/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έκπληξη για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Λάκη Λαζόπουλου – Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ant1 ο Παρουσιαστής – Τι νέο πρωτότυπο Concept εκπομπής σκέφτεται να αναλάβει

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Είναι αλήθεια πώς ο Λάκης Λαζόπουλος έχει λείψει σε πολλούς από την ελληνική τηλεόραση. Το ταλέντο του και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε κάθε του εγχείρημα, τον έχουν κάνει περιζήτητο στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αντ1.

Από την μία η συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι στο νέο Epsilon του  Σαββίδη και δεδομένου πώς οι σχέσεις του με το Δημήτρη Κοντομηνά είναι «παγωμένες» και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες που φτάνουν κάθε μέρα στα γραφεία του Label news έπειτα από το έγκυρο ρεπορτάζ μας, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Ant1.

Μάλιστα οι συζητήσεις είναι σε τέτοιο βαθμό, ώστε τον θέλουν να ψάχνει το concept που θα αναλάβει, καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος ως ανήσυχο πνεύμα και αεικίνητος επαγγελματικά θέλει να κάνει κάτι νέο που δεν έχει παίξει ξανά στην ελληνική Τηλεόραση.

Για αυτόν τον  λόγο μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο ψάχνουν για project από την Αμερική, συγκλίνοντας περισσότερο σ’ ένα πεντάλεπτο χιουμοριστικό καθημερινό βραδινό δελτίο ειδήσεων με τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει την επικαιρότητα με τον μοναδικό, ακαταμάχητό του τρόπο.

Με αυτόν το τρόπο ο Αντ1 θα συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς από την μία θα εντάξει τον Λάκη Λαζόπουλο στο δυναμικό του, σε μια ζώνη που θα κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και αφετέρου ο Λάκης με το πεντάλεπτο δελτίο του, θα δίνει “πάσα” και lead in στο Δελτίο Ειδήσεων με τον Nίκο Χατζηνικολάου, θέλοντας το κανάλι να ανεβάσει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Δελτίου. 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …